30 Červenec 2010, 17:56:54 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: K dispozici je vydání oblíbené české příručky k Ubuntu, tentokráte upravené pro Ubuntu 10.04 LTS. Můžete si ji objednat prostřednictvím našeho sdružení a přispět tak na Ubuntu v Česku.

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Aktualizace screenshotů na xubuntu.cz a možná i jinde  (Přečteno 1100 krát)
Martin 'Želva' Malý
Závislák

Pohlaví: Mužské

Zalezlej v krunýři

Zobrazit profil WWW
« kdy: 21 Duben 2009, 18:42:28 »

Nazdar vespolek,

jaksi se blíží vydání toho Zasmátého Zajdalena a budeme muset překopávat stránky. Kdo to náhodou neví, jsem admin xubuntu.cz. Tak si říkám - má vůbec smysl fotit nové snímky obrazovky? Je to zbytěčné, či nutné?

Díky za reakce.

(Mimochodem, Kubuntu chce aktualizaci jak sůl, jsou tam odkazy na stažení 8.04 a 6.06)
Zaznamenáno

Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(
Tadeáš Pařík
Global Moderator
Závislák

Pohlaví: Mužské

skill: "Kdesi vzadu...."

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 21 Duben 2009, 21:32:56 »

Nedávno jsem zkoušel Xubuntu 9.04 RC, instalace na USB. Při té příležitosti jsem na Xubuntu.cz koukal a přijde mi to fajn. Docela jsem koukal, že existuje i verze pro 64bit, nikdy jsem nad tím u téhle verze nepřemýšlel, tak proto to překvapení. Takže se chystám na instalaci na AMD.

Jinak samozřejmě aktivitě se meze nekladou a nové snímky potěší, nicméně nepovažuji to za nutné.
Zaznamenáno

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Non si sa mai!

Ubuntu 10.04 64bit/32bit
Debian

pariktadeas@jabbim.cz
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
© 2007 Canonical Ltd. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!