30 Červenec 2010, 17:54:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Studenti, máte přes prázdniny najednou víc volného času? Věnujte pár chvil a zapojte se do činnosti české komunity Ubuntu!

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Ultima online  (Přečteno 589 krát)
maf!oSSi
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« kdy: 30 Červenec 2009, 12:18:48 »

Dobrý den, nainstaloval jsem bez problémů UO:Mondains legacy, client se normálně spustí, přihlásím se do hry, vyberu postavu a v okamžiku kdy se objeví connecting to britannia tak hra spadne.. nevíte někdo co s tím?
Zaznamenáno
Martyx
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 30 Červenec 2009, 19:03:56 »

v UO na linuxu podle všeho funguje všecko...
máš spravnou verzi clienta, patchů a dalších  nutných souborů k serveru? Někdy se stává, že při prvnim nalogovani se přemažou.
Zaznamenáno
qUAKER
Host
« Odpověď #2 kdy: 31 Červenec 2009, 10:18:44 »

divný, nedávno jsem UO instaloval pod Debianem a vše bez problémů včetně nástrojů jako Razor..(brácha to hraje) - server Andaria
Zaznamenáno
pajus
Návštěvník
*

DELL vostro 1320

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 24 Únor 2010, 20:58:31 »

Taky jsem zkousel rozjet UO pod linuxem .. ale ML se mi strasne seka.. nejake finty pro optimalizaci? Úsměv
Zaznamenáno
Martyx
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 09 Březen 2010, 22:23:45 »

Taky jsem zkousel rozjet UO pod linuxem .. ale ML se mi strasne seka.. nejake finty pro optimalizaci? Úsměv
ML se ti seka? Já ho instaloval nedavno a fungovalo perfektně, kdesi cosi jsem i slyšel že ML narozdíl od AoS pry nežere cely vykon procesoru pro sebe ale jen tolik, kolik sám potřebuje. Nemáš špatně opatchovanou hru? Nemá server lagy? Z vlastní zkušenosti vím, že co server, to svoje patche, data, mapy atd. a stačí aby ti chyběla jedna blbost a z hry se stava automaticky nehratelny humus, v tomhle ohledu je to dost zavadova hra Úsměv
Jinak všem fanouškům ultimy doporučuju si vyzkoušet novou s názvem Kingdom Reborn (no novou, dva roky je stara :-D )
Zaznamenáno
pajus
Návštěvník
*

DELL vostro 1320

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 10 Březen 2010, 17:20:48 »

Server lagy asi nema, a nebo ne takove velke me to jede fakt silene pomalu.
Ve VirtualBoxu jede daleko lepe nez pres Wine. (instaloval jsem to stejne - kelevar instalator Smích) ve windowsech taky jede bez problemu.
Nevim cim to je nenapada me nic co by tam mohl byt za problem zkusim jeste opatchovat tedy.
Zaznamenáno
Yontalcar
Stálý člen

Pohlaví: Mužské

Semper fidelis

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10 Březen 2010, 21:13:31 »

Ne, že bych to zkoušel, ale našel jsem open-source klienta:
http://www.iris2.de/index.php/Main_Page
Zaznamenáno

NB: Compaq 615 - AMD Turion X2 RM-74, 4096MB RAM; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE4)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein
Jabber: yontalcar at jabber dot cz
Martyx
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11 Březen 2010, 21:13:19 »

Ne, že bych to zkoušel, ale našel jsem open-source klienta:
http://www.iris2.de/index.php/Main_Page
Tenhle klient je známej už delší dobu. Jednou byl od nich i projekt na plny 3D předělání UO, ale nevim jestli uspěl.
Ale Ultimu můžeš dneska stáhnout kdekoliv zadarmo Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
© 2007 Canonical Ltd. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!