03 Září 2010, 12:51:24 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: K dispozici je vydání oblíbené české příručky k Ubuntu, tentokráte upravené pro Ubuntu 10.04 LTS. Můžete si ji objednat prostřednictvím našeho sdružení a přispět tak na Ubuntu v Česku.

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Xubuntu oku lahodící - jak změnit téma  (Přečteno 437 krát)
Vítekkk
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« kdy: 08 Únor 2010, 21:25:16 »

Mám nainstalované xubuntu 9,10. Zatím se v něm moc neorientuju, tak zkouším návody z Wiki Ubuntu.
Na Xface look jsem si našel pěkné vzhledy a podle návodu je rozbalil. Bohužel se mi je nepodařilo dostat do složky theme. Po nějaké době googlování jsem pochopil, že to zřejmě souvisí s rootovskými právy. Takže k věci Je třeba použít v terminálu Sudo, nebo si někde můžu povolit vkládání témat.
Děkuji za reakce
Zaznamenáno
Krysař
Stálý člen

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 09 Únor 2010, 08:25:53 »

Jak pravis. Je mozne v terminalu pouzit sudo cp, nebo gksudo thunar - tim se spusti filemanager s root pravy a muzes to delat v grafice (doufam, ze si spravne pamatuju, ze thunar je vychozi filemanager v xfce).
Zaznamenáno
Vítekkk
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11 Únor 2010, 09:05:51 »

Díky.
Zaznamenáno
požičaj
Návštěvník
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 13 Únor 2010, 14:28:47 »

ak si jediný používateľ toho PC, prípadne chceš aby nové vzhľady boli dostupné len pre teba, môžeš ich rozbalené hodiť do ~/.themes alebo ~/.icons v tvojom domovskom adresáry.
Zaznamenáno
Martin 'Želva' Malý
Závislák

Pohlaví: Mužské

Zalezlej v krunýři

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 13 Únor 2010, 20:18:06 »

ak si jediný používateľ toho PC, prípadne chceš aby nové vzhľady boli dostupné len pre teba, môžeš ich rozbalené hodiť do ~/.themes alebo ~/.icons v tvojom domovskom adresáry.
Potom to ale nebude fungovat pro aplikace, které otevřeš pod rootem (sudo) např. Synaptic.
Zaznamenáno

Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
© 2007 Canonical Ltd. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!