Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Školení nejen k OS Ubuntu pro širokou veřejnost, více informací zde.

Autor Téma: CONKY  (Přečteno 297391 krát)

Pavol XV

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 101
  • Karma: +5/-1
    • Zobrazit profil
    • http://zaweli.yw.sk/
Re: CONKY
« Odpověď #25 kdy: 27 Leden 2008, 21:53:20 »
mne sa paci velmi to pozadie
\\_|_/ Pavol XV <O>   U804-64b (Ubuntu8.04-64bit)

madhamster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #26 kdy: 29 Leden 2008, 14:18:49 »
Moje Conky:

http://nahrajobrazek.cz/view_image/bc3421427/Screenshot.png

Kod:

Kód: [Vybrat]
# set to yes if you want Conky to be forked in the background
background yes

# X font when Xft is disabled, you can pick one with program xfontsel
#font 5x7
#font 6x10
#font 7x13
#font 8x13
#font 9x15
#font *mintsmild.se*
#font -*-*-*-*-*-*-34-*-*-*-*-*-*-*

# Use Xft?
use_xft yes

# Xft font when Xft is enabled
#xftfont Bitstream Vera Sans:size=8
#xftfont A.C.M.E.SecretAgent:size=8
#xftfont BaekmukDotum:size=10
xftfont DejaVu Sans Mono:size=8
#xftfont Cortoba:size=8

# Text alpha when using Xft
xftalpha 1.0

# Print everything to stdout?
# out_to_console no

# MPD host/port
# mpd_host localhost
# mpd_port 6600
# mpd_password tinker_bell

# Print everything to console?
# out_to_console no

# mail spool
#mail_spool $MAIL

# Update interval in seconds
update_interval 5.0

# This is the number of times Conky will update before quitting.
# Set to zero to run forever.
total_run_times 0

# Create own window instead of using desktop (required in nautilus)
own_window yes

# If own_window is yes, you may use type normal, desktop or override
own_window_type normal

# Use pseudo transparency with own_window?
own_window_transparent yes

# If own_window_transparent is set to no, you can set the background colour here
#own_window_colour hotpink

# If own_window is yes, these window manager hints may be used
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager

# Use double buffering (reduces flicker, may not work for everyone)
double_buffer yes

# Minimum size of text area
minimum_size 280 5

# Draw shades?
draw_shades yes

# Draw outlines?
draw_outline no

# Draw borders around text
draw_borders no

# Draw borders around graphs
draw_graph_borders yes

# Stippled borders?
stippled_borders 8

# border margins
border_margin 4

# border width
border_width 1

# Default colors and also border colors
default_color white
default_shade_color black
default_outline_color black

# Text alignment, other possible values are commented
#alignment top_left
alignment top_right
#alignment bottom_left
#alignment bottom_right
#alignment none

# Gap between borders of screen and text
# same thing as passing -x at command line
gap_x 20
gap_y 5

# Subtract file system buffers from used memory?
no_buffers yes

# set to yes if you want all text to be in uppercase
uppercase no

# number of cpu samples to average
# set to 1 to disable averaging
cpu_avg_samples 2

# number of net samples to average
# set to 1 to disable averaging
net_avg_samples 2

# Force UTF8? note that UTF8 support required XFT
override_utf8_locale no

# Add spaces to keep things from moving about?  This only affects certain objects.
use_spacer no

# Allow each port monitor to track at most this many connections (if 0 or not set, default is 256)
#max_port_monitor_connections 256

# Maximum number of special things, e.g. fonts, offsets, aligns, etc.
#max_specials 128

# Maximum size of buffer for user text, i.e. below TEXT line.
#max_user_text 16384

# variable is given either in format $variable or in ${variable}. Latter
# allows characters right after the variable and must be used in network
# stuff because of an argument

# stuff after 'TEXT' will be formatted on screen

TEXT

${offset 240}${color slate grey}Datum:    ${color yellow}${time %e %b %G}
${offset 240}${color slate grey}Cas:      ${color yellow}${time %H:%M:%S}
${offset 240}${color slate grey}Spustene: ${color yellow}$uptime
${offset 240}${color slate grey}Jadro:    ${color yellow}$kernel
${offset 240}${color slate grey}CPU:      ${color yellow}$cpu%
${offset 240}${color white} ${cpugraph 20,130 000000 ffffff}
${offset 240}${color slate grey}Load:     ${color }$loadavg
${offset 240}${color slate grey}Procesov: ${color }$processes 
${offset 240}${color slate grey}Bezi:     ${color }$running_processes
${offset 240}-------VYTAZENIE-------
${offset 240}${color slate grey}Procesor:
${offset 240}${color #ddaa00} ${top name 1}${top_mem cpu 1}
${offset 240}${color lightgrey} ${top name 2}${top cpu 2}
${offset 240}${color lightgrey} ${top name 3}${top cpu 3}
${offset 240}${color lightgrey} ${top name 4}${top cpu 4}
${offset 240}${color slate grey}Pamat:
${offset 240}${color #ddaa00} ${top_mem name 1}${top_mem mem 1}
${offset 240}${color lightgrey} ${top_mem name 2}${top_mem mem 2}
${offset 240}${color lightgrey} ${top_mem name 3}${top_mem mem 3}
${offset 240}${color lightgrey} ${top_mem name 4}${top_mem mem 4}

${offset 240}${color white}-------OBSADENIE-------
${offset 240}${color 5566ff}RAM:  ${color white} $memperc% - $mem/$memmax
${offset 240}${membar 3,100}
${offset 240}${color 5566ff}SWAP: ${color white} $swapperc% - $swap/$swapmax
${offset 240}${swapbar 3,100}

${offset 240}-------DISKY-----------
${offset 240}${color 5566ff}ROOT:    ${color white}${fs_free /} / ${fs_size /}
${offset 240}${fs_bar 3,100 /}
${offset 240}${color 5566ff}WIN:     ${color white}${fs_free /media/hda1} / ${fs_size /media/hda1}
${offset 240}${fs_bar 3,100 /media/hda1}
${offset 240}${color 5566ff}GAMES:   ${color white}${fs_free /media/hda5} / ${fs_size /media/hda5}
${offset 240}${fs_bar 3,100 /media/hda5}

${offset 240}-------SIET------------
${offset 240}${color slate grey}Up: ${color slate grey}${upspeed eth0} kB/s${color}
${offset 240}${upspeedgraph eth0 20,130 000000 ffffff}
${offset 240}${color slate grey}Down: ${color slate grey}${downspeed eth0}kB/s${color}
${offset 240}${downspeedgraph eth0 20,130 000000 ffffff}

${offset 240}-------XMMS------------
${offset 240}${color blue}Umelec : ${color #cccccc}${execi 5 xmmsctrl title | cut -d "-" -f1}
${offset 240}${color blue}Nazov : ${color #cccccc}${execi 5 xmmsctrl title | cut -d "-" -f2}
${offset 240}${color blue}Cas : ${color #cccccc}${execi 5 xmmsctrl print %m%n} ${color #888888}( ${color #cccccc}${execi 5 xmmsctrl print %M%n} ${color #888888})

${offset 240}${color dark grey}           .-.
${offset 240}${color dark grey}         (0.0)
${offset 240}${color dark grey}      '=.|m|.='
${offset 240}${color dark grey}      .='`"``=.

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #27 kdy: 29 Leden 2008, 15:28:48 »
Mám podobnej problém jako Tonik25. Nefunguje mi v conky měření teploty...
Kód: [Vybrat]
$alignr ${color #808080}Teplota: ${color #FFFFFF}${acpitemp}°Cnastavený to mám podobně , výpis sensors
Kód: [Vybrat]
CPU Temp:  +42.0°C  (high =  +120°C, hyst =  +115°C)   sensor = diode           
temp3:     +19.0°C  (high =  +120°C, hyst =  +115°C)   sensor = thermistor 
nevíte jak to tam dostat? :)
prostý user
...selským rozumem...

existpierre

  • Host
Re: CONKY
« Odpověď #28 kdy: 29 Leden 2008, 16:00:00 »
Aj ja mam s info o CPU problem, nefunguje mi to nikde... problem bude niekde v ACPI

Tonik25

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 85
  • Karma: +5/-1
    • Zobrazit profil
    • Ebook forum
Re: CONKY
« Odpověď #29 kdy: 01 Únor 2008, 18:02:14 »
tohle mam z pc, tam nepoužívám conky kvůli problikávání, na ntb jede vše jak má :)
„Zpětné testování“? A to je co? Pokud se to zkompilovalo, tak je to dobré a pokud to i nabootovalo, je to perfektní.
====================================================================
This is the Linux land. At silent nights you can hear Windows machines rebooting...

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: CONKY
« Odpověď #30 kdy: 01 Únor 2008, 21:30:37 »
Ahoj nemate nekdo problem nebo nemeli jste s tim pridanim DBE do MODULES v xorg.conf? Nejdou mi kuli tomu najet Xka, netusite co mi chybi?

Diky Tom
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #31 kdy: 01 Únor 2008, 21:34:10 »
Já to mám takhle, když jsem to přepsal na "modules" buchly mi Xka.
Kód: [Vybrat]
Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "glx"
prostý user
...selským rozumem...

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: CONKY
« Odpověď #32 kdy: 01 Únor 2008, 21:40:16 »
Já to mám takhle, když jsem to přepsal na "modules" buchly mi Xka.
Kód: [Vybrat]
Section "Module"
    Load           "dbe"
    Load           "glx"
JJ diiky uz to frci..;-) hej a netusis jak to presunout? Prekryva me to ikony na plose... :-(
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

tomato

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 155
  • Karma: +15/-1
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #33 kdy: 01 Únor 2008, 22:25:34 »

JJ diiky uz to frci..;-) hej a netusis jak to presunout? Prekryva me to ikony na plose... :-(
[/quote]
conkyho umistis diky tomuto:
Kód: [Vybrat]
# Text alignment, other possible values are commented
#alignment top_left
alignment top_right
#alignment bottom_left
#alignment bottom_right
#alignment none
# znamena komentar, takze ho odmaz kde chces Conkyho mit a jinde pridej..

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #34 kdy: 01 Únor 2008, 22:47:14 »
překrývání ikon je řešeno v návodu skriptem na spouštění.
prostý user
...selským rozumem...

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: CONKY
« Odpověď #35 kdy: 02 Únor 2008, 11:52:46 »
překrývání ikon je řešeno v návodu skriptem na spouštění.
Nj, to jsem si vytvoril a pridal jsem si odkaz na spusteni po startu a dal jsem tam odkaz na ten vytvorenej soubor, jenze po statu se to stejne nenastartuje, takze mam dotaz jestli mam dat odkaz na spusteni po startu na .conkyrc? nebo spis na ten soubor ne? s tou prodlevou jak mam... ale jakto ze me nenajede?
Diiky Tom.
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

existpierre

  • Host
Re: CONKY
« Odpověď #36 kdy: 02 Únor 2008, 12:17:59 »
nestartuje ti to zrejme preto, ze si na ten subor nedal spustitelne prava, skus na to pravym mysitkom...vlastnosti - prava - povolit spustenie suboru ako programu

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: CONKY
« Odpověď #37 kdy: 02 Únor 2008, 16:34:04 »
Uz to startuje, akorat jaksi to nejede s COMPIZEM :-( se plocha porad obnovuje a blika to...
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

existpierre

  • Host
Re: CONKY
« Odpověď #38 kdy: 02 Únor 2008, 17:13:30 »
mas

 own_window yes
 double_buffer yes

?

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: CONKY
« Odpověď #39 kdy: 02 Únor 2008, 17:59:14 »
mas

 own_window yes
 double_buffer yes

?

Ten OWN_WINDOW mam NO...
double mam YES
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #40 kdy: 02 Únor 2008, 18:00:58 »
tak spravit...
prostý user
...selským rozumem...

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: CONKY
« Odpověď #41 kdy: 02 Únor 2008, 18:11:10 »
tak spravit...
No mam, ale ono se to otevre jako okno, to jako nepujde nejak udelat aby to bylo pripichly na plose?
Jako pruhledny? Jako muzu si to upravit v compizu pomoci pruhlednosti, ale myslim ze je to zbytecny ne? Beztak to jde udelat jinak, ze jo? :-) jinak dekuji za rady..;-)
Vypada t oslibne..;-)
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #42 kdy: 02 Únor 2008, 18:33:32 »
tenhle je 100pro průhlednej, ale ještě na něm pracuju...
Kód: [Vybrat]
background no
use_xft yes
xftfont Courier:size=12
double_buffer yes
update_interval 2
alignment top_right
gap_x 10
gap_y 40
no_buffers no
minimum_size 365x500
pad_percents 3
cpu_avg_samples         2

TEXT
${color #FF0000}$nodename $sysname $kernel on $machine
${color #0000FF}Uptime: $uptime
RAM: $memperc% ${membar 8}
Swap:$swapperc% ${swapbar 8}
CPU: $cpu% ${cpubar 8}
CPU Temp: ${acpitemp}C
${color lightgrey}NVidia GPU Temp:$color ${execi 30 nvidia-settings -q gpucoretemp |grep '):' | awk '{print $4}'}˚C
${color #00FF00}Down: ${downspeedf eth0}k/s ${alignr}${totaldown eth0} total
${downspeedgraph eth0}
${color #00FF00}Up: ${upspeedf eth0}k/s ${alignr}${totalup eth0} total
${upspeedgraph eth0}
${color #808080}Files:     Used     Total  $alignr Free
${color #808080}LINUX      ${color #FFFF00}${fs_used /dev/sda3}   ${fs_size /dev/sda3}${color #FF0000}${alignr} ${fs_free_perc /dev/sda3}%
${color #808080}HOME KAJA  ${color #FFFF00}${fs_used /home/kaja}   ${fs_size /home/kaja} ${fs_free_perc /home/kaja}%
${color #808080}HOME MIRKA ${color #FFFF00}${fs_used /home/mirka}   ${fs_size /home/mirka} ${fs_free_perc /home/mirka}
prostý user
...selským rozumem...

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #43 kdy: 03 Únor 2008, 15:01:37 »
no tak s tou teplotou CPU:
příkaz acpitemp jaksi předpokládá, že mu acpi předá informaci. zkusil jsem v konzoli
Kód: [Vybrat]
kaja@republika:~$ acpi -V
No support for device type: thermal
hýml, zrovna ten potřebuju...tak po chvíli hledání:
Kód: [Vybrat]
kaja@republika:~$ lsmod
Module                  Size  Used by
thermal                14344  0
processor              32072  1 thermal
fan                     5764  0
fuse                   47124  1
apparmor               40728  0
commoncap               8320  1 apparmor
jak se dá přinutit, aby fungoval? modul tam je, podpora ne, dál s tím nemůžu hnout.
prostý user
...selským rozumem...

Marcel 'Maky' Šuška

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1425
  • Karma: +65/-8
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #44 kdy: 03 Únor 2008, 18:28:11 »
Tak to bych chtěl taky, aby mi ukazoval teplotu. Jenže můj výpis je pěkně dlouhý a nějak se v něm nevyznám.

Kód: [Vybrat]
maky@maky-desktop:~$ acpi -V
No support for device type: thermal
maky@maky-desktop:~$ lsmod
Module                  Size  Used by
nls_iso8859_1           5120  0
nls_cp437               6784  0
vfat                   14080  0
fat                    54300  1 vfat
snd_rtctimer            4384  0
ipv6                  273892  29
af_packet              24840  2
rfcomm                 42136  2
l2cap                  26240  11 rfcomm
bluetooth              57060  4 rfcomm,l2cap
ppdev                  10244  0
powernow_k8            16960  1
cpufreq_userspace       5280  0
cpufreq_stats           7232  0
cpufreq_conservative     8072  0
cpufreq_ondemand        9612  1
freq_table              5792  3 powernow_k8,cpufreq_stats,cpufreq_ondemand
cpufreq_powersave       2688  0
video                  18060  0
dock                   10656  0
sbs                    19592  0
container               5504  0
button                  8976  0
ac                      6148  0
battery                11012  0
sbp2                   24072  0
lp                     12580  0
snd_hda_intel         263712  0
snd_seq_dummy           4740  0
snd_seq_oss            33152  0
nvidia               6221648  34
snd_cmipci             37024  1
gameport               16776  1 snd_cmipci
snd_pcm_oss            44672  0
snd_mixer_oss          17664  1 snd_pcm_oss
snd_pcm                80388  3 snd_hda_intel,snd_cmipci,snd_pcm_oss
snd_opl3_lib           11520  1 snd_cmipci
snd_hwdep              10244  1 snd_opl3_lib
snd_mpu401_uart         9600  1 snd_cmipci
snd_seq_midi            9600  0
agpgart                35016  1 nvidia
snd_rawmidi            25728  2 snd_mpu401_uart,snd_seq_midi
ide_cd                 32672  0
cdrom                  37536  1 ide_cd
parport_pc             37412  1
parport                37448  3 ppdev,lp,parport_pc
ide_disk               18560  0
snd_seq_midi_event      8448  2 snd_seq_oss,snd_seq_midi
snd_seq                53232  6 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_seq_midi_event
snd_timer              24324  4 snd_rtctimer,snd_pcm,snd_opl3_lib,snd_seq
snd_seq_device          9228  6 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_opl3_lib,snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq
pcspkr                  4224  0
psmouse                39952  0
serio_raw               8068  0
k8temp                  6656  0
snd                    54660  15 snd_hda_intel,snd_seq_oss,snd_cmipci,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_pcm,snd_opl3_lib,snd_hwdep,snd_mpu401_uart,snd_rawmidi,snd_seq,snd_timer,snd_seq_device
snd_page_alloc         11400  2 snd_hda_intel,snd_pcm
shpchp                 34580  0
pci_hotplug            32704  1 shpchp
soundcore               8800  1 snd
i2c_nforce2             7040  0
i2c_core               26112  2 nvidia,i2c_nforce2
evdev                  11136  3
ext3                  133896  1
jbd                    60456  1 ext3
mbcache                 9732  1 ext3
sg                     36764  0
sd_mod                 30336  3
amd74xx                15260  0 [permanent]
8139cp                 25088  0
usb_storage            73024  0
ide_core              116804  4 ide_cd,ide_disk,amd74xx,usb_storage
libusual               18448  1 usb_storage
floppy                 60004  0
8139too                27776  0
mii                     6528  2 8139cp,8139too
sata_nv                20612  2
forcedeth              51592  0
ata_generic             8452  0
libata                125168  2 sata_nv,ata_generic
scsi_mod              147084  5 sbp2,sg,sd_mod,usb_storage,libata
ohci1394               36528  0
ieee1394               96312  2 sbp2,ohci1394
ohci_hcd               22916  0
ehci_hcd               36492  0
usbcore               138632  5 usb_storage,libusual,ohci_hcd,ehci_hcd
thermal                14344  0
processor              32072  2 powernow_k8,thermal
fan                     5764  0
fuse                   47124  1
apparmor               40728  0
commoncap               8320  1 apparmor
maky@maky-desktop:~$

Skeletonix

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1258
  • Karma: +34/-6
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #45 kdy: 03 Únor 2008, 18:32:42 »
a co na měření teploty použít lmsensors ?

karel kudrna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 869
  • Karma: +64/-10
  • skill :: googllama
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #46 kdy: 03 Únor 2008, 20:13:05 »
Tak to bych chtěl taky, aby mi ukazoval teplotu. Jenže můj výpis je pěkně dlouhý a nějak se v něm nevyznám.

Kód: [Vybrat]
maky@maky-desktop:~$ acpi -V
No support for device type: thermal
maky@maky-desktop:~$ lsmod
Module                  Size  Used by

thermal                14344  0
processor              32072  2 powernow_k8,thermal
fan                     5764  0
fuse                   47124  1
apparmor               40728  0
commoncap               8320  1 apparmor
maky@maky-desktop:~$

já mám výpis taky dlouhej, jen jsem ho zkrátil. jsi na tom stejně jako já (teď jsem zkrátil tvůj výpis).

to skeletonix - to neřeší problém s acpi.

zatím nevím, ale zdá se mi, že by pomohla editace /etc/default/acpid , nebo acpi-support. Nebo /etc/acpi ale tam toho je...

p.s. tak to vypadá mnohem horší...kompilace jádra...asi...http://wiki.ubuntu.cz/Kompilace_kernelu Dodatečné úpravy...
« Poslední změna: 03 Únor 2008, 21:49:08 od karel kudrna »
prostý user
...selským rozumem...

kafooo

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 95
  • Karma: +2/-2
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #47 kdy: 06 Únor 2008, 17:30:56 »


Kód: [Vybrat]
TEXT

$color
${color 00ff00}Systém ${hr 1}
${color ffffff} $nodename $sysname $kernel on $machine
${color 00ff00}CPU ${hr 1}$color
${color #ffffff}CPU: ${color #00ff00}${cpu}%
${cpubar cpu0 10,350} ${alignr}
${cpugraph cpu0 30,350 00ff00 ffffff } ${alignr}
${color 00ff00}Procesy ${hr 1}$color
${color ffffff}Total: $processes ${alignr}Running: $running_processes
${color 00ff00}Top Procesy${hr 1}
${color 00ff00}Jméno               ${alignr}     CPU%
${color ffffff}${top name 1}      ${alignr} ${top cpu 1}
${color ffffff}${top name 2}      ${alignr} ${top cpu 2}
${color ffffff}${top name 3}      ${alignr} ${top cpu 3}
${color 00ff00}Paměť ${hr 1}$color
${color ffffff}RAM: ${alignc}  $mem ${alignr}  max: $memmax
${color ffffff}${membar 6}$color
${color 00ff00}HDD ${hr 1}$color
${color ffffff}System:  ${fs_free /}  ${alignr} ${fs_used /} / ${fs_size /}
${fs_bar 6 /}$color
${color ffffff}HDD win:      ${fs_free /media/hda1} ${alignr}  ${fs_used /media/hda1} / ${fs_size /media/hda1}
${fs_bar 6 /media/hda1}$color
${color ffffff} hdb5 :      ${fs_free /media/hdb5} ${alignr}  ${fs_used /media/hdb5} / ${fs_size /media/hdb5}
${fs_bar 6 /media/hdb5}$color
${color ffffff} hdb7 :      ${fs_free /media/hdb7} ${alignr}  ${fs_used /media/hdb7} / ${fs_size /media/hdb7}
${fs_bar 6 /media/hdb7}$color
${color 00ff00}NETWORK ${hr 1}$color
${color ffffff}IP adresa:${alignr}${addr eth0}
${color ffffff}Down: ${color 00ff00} ${downspeed eth0} ${color ffffff} KiB/s ${alignr} Up: ${color 00ff00}${upspeed eth0}${color ffffff} KiB/s
${color ffffff}Down: ${totaldown eth0} ${alignr}Up:  ${totalup eth0}

Neel

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 19
  • Karma: +1/-1
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #48 kdy: 06 Únor 2008, 21:27:39 »
Chtěl bych mít conky úplně navrchu a pod ním teprve mít panel se seznamem oken, ale nevím jaký panel zvolit, aby šel nakonfigurovat podle mích představ. Používám Fluxbox nebo pekWM.
Ubuntu user
www.gamers.kubuntu.cz - Přidejte se k nám a podpořte Linux.
Nabírám členy do Counter-strike 1.6 a Warcraft 3 DotA

drude

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
  • Karma: +4/-1
    • Zobrazit profil
Re: CONKY
« Odpověď #49 kdy: 09 Únor 2008, 18:54:14 »
Mě to nahlásí když chci přidat     Load  "dbe" a dám uložit že nemám práva.