Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Nejde mi WiFi  (Přečteno 606 krát)

AldaBanana

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 7
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Nejde mi WiFi
« kdy: 28 Červenec 2017, 14:31:44 »
Ahoojky  ;D Mám problémek a to ten, že mi nejde na Ubuntu WiFi... nevím, kde sehnat ovládač a ten od televize to asi není. Jsem začátečník, samozřejmě jsem si zkoušel více distribucí, Ubuntu jsem zkoušel z flashky asi týden a prostě je to úžasný, ale WiFi mě omezuje, co až když skončím jednou na ulici, tam ten Ethernet kabel mít nebudu -,- Prostě se nemůžu připojit k internetu u kamaráda, někde v kavárně tak... vím málo věcí, ale díky bohu vím, že mám wifi broadcom 43142. Fakt mě to ničí, včera jsem kvůli tomu čichal celý večer barvičky a pak jsem spal deset hodin. Příkazy znám asi dva a stejně tomu vůbec nerozumím, připadá mi že i moje matka mi rozumí víc než Ubuntu. Děkuji předem za odpovědi   :-[ Jojo a dám vám i obrázek že wifi tady na výběr prostě nemám. A fakt jsem předem vděčný všem, co přiloží ruku k dílu :) :D
Alda :)

CyberCodeDroid

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Nejde mi WiFi
« Odpověď #1 kdy: 28 Červenec 2017, 15:24:41 »

AldaBanana

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 7
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Nejde mi WiFi
« Odpověď #2 kdy: 28 Červenec 2017, 17:27:25 »
děkuji, ale nepomohlo  :-[
Alda :)

CyberCodeDroid

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Nejde mi WiFi
« Odpověď #3 kdy: 29 Červenec 2017, 05:51:30 »
Na kabelu jsi byl ve správcích ovladačů?

AldaBanana

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 7
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Nejde mi WiFi
« Odpověď #4 kdy: 29 Červenec 2017, 17:11:18 »
Byl jsem v dodatečné ovladače, tam povolil ten ovladač broadcom, taky jsem se řídil těmi příkazy jako ten kluk v předešlém návodě a zatím nic :/ A ano, vždy jsem byl na ethernet kabelu připojený
Alda :)