Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: pusteni scriptu kazdych 10 sekund  (Přečteno 367 krát)

Kony.cz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 238
  • Karma: +4/-9
    • Zobrazit profil
pusteni scriptu kazdych 10 sekund
« kdy: 23 Březen 2018, 11:32:16 »
Mam tady script ktery pousti dalsich 5 scriptu.
potreboval bych do cronu zanest aby se mi to spoustelo vse kazdych 10 sekund..

nyni mam
Kód: [Vybrat]
* * * * * root /opt/pust.sh
* * * * * sleep 10; root /opt/pust.sh
* * * * * sleep 20; root /opt/pust.sh
* * * * * sleep 30; root /opt/pust.sh
* * * * * sleep 40; root /opt/pust.sh
* * * * * sleep 50; root /opt/pust.sh

ale to mi nechce fungovat a nevim proc...

var/log/syslog nic nepise o cronu

PS: dal jsem do scriptu smicku
Kód: [Vybrat]
#!/bin/sh
while [ true ]
do
    sh spust.sh
    sleep 10
done

takze ted se mi to sputi krasne, ale samozrejme kdyz zavru okno, tak se to vypne a to neni dobre...
« Poslední změna: 23 Březen 2018, 11:37:35 od Kony.cz »

ntz_reloaded

  • Lokaj
  • Moderátor
  • Závislák
  • *****
  • Příspěvků: 3725
  • Karma: +363/-65535
  • skill :: ur home erly
    • Zobrazit profil
Re:pusteni scriptu kazdych 10 sekund
« Odpověď #1 kdy: 23 Březen 2018, 11:43:06 »
to snad neni mozny

Kód: [Vybrat]
man -s5 crontab
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

Kony.cz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 238
  • Karma: +4/-9
    • Zobrazit profil
Re:pusteni scriptu kazdych 10 sekund
« Odpověď #2 kdy: 23 Březen 2018, 11:48:09 »
tak jsem to pustil pres virtual screen a uz to bezi...