Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.
Citace: Martin - ViPEr*CZ* 27 Prosinec 2013, 15:39:26Citace: Vojtěch Trefný 26 Prosinec 2013, 12:25:06Přibyla možnost "zhasnout" si pozadí. (Ta žárovička vedle novinek.)Super. Ještě bych na to hodil styl cursor: pointer+ jsem si ještě všiml posunutého textu nahoře "Vyhledávání", kdy mi nění vidět nakonci í tím, že to je podsunuté. Navíc je tam margin-left a když je text delší než input pole, tak to hnusně podleze pod ten submit button. Udělal bych to jako to je na hlavní straně ubuntu.cz Pointer, i "podlézání" tlačítka je hotové, ale mám problém s tím posunutím textu Vyhledávání -- souhlasím s tím, že je to v tom cssku docela naprasené, ale je to jednodušší, než se hrabat v kódu fóra (v šabloně s vyhledávacím boxem nic neudělám, takže proto to posouvání), ale mělo by to být v pořádku a na všech testovaných prohlížečích (Chrome, FF i IE) mi ten text nikam nepřetéká -- poprosil bych tedy screenshot a verzi prohlížeče.
Citace: Vojtěch Trefný 26 Prosinec 2013, 12:25:06Přibyla možnost "zhasnout" si pozadí. (Ta žárovička vedle novinek.)Super. Ještě bych na to hodil styl cursor: pointer+ jsem si ještě všiml posunutého textu nahoře "Vyhledávání", kdy mi nění vidět nakonci í tím, že to je podsunuté. Navíc je tam margin-left a když je text delší než input pole, tak to hnusně podleze pod ten submit button. Udělal bych to jako to je na hlavní straně ubuntu.cz
Přibyla možnost "zhasnout" si pozadí. (Ta žárovička vedle novinek.)
Firefox 26.0, testováno na WIN7Citace: Vojtěch Trefný 27 Prosinec 2013, 16:38:50Citace: Martin - ViPEr*CZ* 27 Prosinec 2013, 15:39:26Citace: Vojtěch Trefný 26 Prosinec 2013, 12:25:06Přibyla možnost "zhasnout" si pozadí. (Ta žárovička vedle novinek.)Super. Ještě bych na to hodil styl cursor: pointer+ jsem si ještě všiml posunutého textu nahoře "Vyhledávání", kdy mi nění vidět nakonci í tím, že to je podsunuté. Navíc je tam margin-left a když je text delší než input pole, tak to hnusně podleze pod ten submit button. Udělal bych to jako to je na hlavní straně ubuntu.cz Pointer, i "podlézání" tlačítka je hotové, ale mám problém s tím posunutím textu Vyhledávání -- souhlasím s tím, že je to v tom cssku docela naprasené, ale je to jednodušší, než se hrabat v kódu fóra (v šabloně s vyhledávacím boxem nic neudělám, takže proto to posouvání), ale mělo by to být v pořádku a na všech testovaných prohlížečích (Chrome, FF i IE) mi ten text nikam nepřetéká -- poprosil bych tedy screenshot a verzi prohlížeče.
Asi jsem slepej, ale pořád nevidim co se ti tam nelíbí
Citace: Martin Šácha 28 Prosinec 2013, 15:25:30Asi jsem slepej, ale pořád nevidim co se ti tam nelíbí Také mi to trvalo než jsem to našel. Ale je mi to šumák
nechcete si nekde zalozit anketu, kdo pouziva starej look a kdo novej ? docela by me to zajimalo .. ja teda spise z pohodlnosti a zvyku pouzivam stare tema