Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Download nestahuje, TMP?  (Přečteno 560 krát)

Kvido

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 200
  • Karma: +4/-0
    • Zobrazit profil
    • phpfusioncz
Download nestahuje, TMP?
« kdy: 29 Prosinec 2017, 08:36:16 »
Ubuntgu 16.04.
Při stahování downloads na webu mám najednou problém, že nelze stáhnout. Píše, že je chyba v adresáři TMP viz. obrázek. Setkal se někdo s tímtoi problémem, jak řešit. Díky moc.
Základní deska: ASUS, Procesor: Dual Core AMD Athlon 64 X2 2100 MHz, Brisbone, HDD na SATA 6M-WDC WD 500.1 GB pro Windows a HDD 4M-Samsung 190 GB pro Ubuntu. RAM DDR2 2x, DDR3 1x - 4,2GOS: Ubuntu 14.04 LTS.

juwa2

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1651
  • Karma: +116/-34
    • Zobrazit profil
Re:Download nestahuje, TMP?
« Odpověď #1 kdy: 29 Prosinec 2017, 08:52:29 »
Ale to vypadá, že soubor neukládáš, nýbrž otevíráš...
A protože je to archiv který se skládá z několika částí, pochopitelně to otevřít nejde.
Takže hezky všechny části nejprve stáhni/ulož a teprve pak můžeš archiv rozbalit.

Kvido

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 200
  • Karma: +4/-0
    • Zobrazit profil
    • phpfusioncz
Re:Download nestahuje, TMP?
« Odpověď #2 kdy: 29 Prosinec 2017, 09:17:02 »
Nenapsal jsem, že jde o localhost.
Ale v jiném adresáři mám jiný zkušební web a tam to funguje. Divné.
Základní deska: ASUS, Procesor: Dual Core AMD Athlon 64 X2 2100 MHz, Brisbone, HDD na SATA 6M-WDC WD 500.1 GB pro Windows a HDD 4M-Samsung 190 GB pro Ubuntu. RAM DDR2 2x, DDR3 1x - 4,2GOS: Ubuntu 14.04 LTS.

Kvido

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 200
  • Karma: +4/-0
    • Zobrazit profil
    • phpfusioncz
Re:Download nestahuje, TMP?
« Odpověď #3 kdy: 29 Prosinec 2017, 10:56:46 »
Omluva!!!
Mám to na ostrém webu. Oba zkušební weby jsou na FTP v jednom adresáři root.
root/httpdocs/
root/subdomains/

Na httpdocs nefunguje, na druhém subdomains ano.
Příčina byla v kódu. Je vyřešeno.
« Poslední změna: 29 Prosinec 2017, 12:43:34 od Kvido »
Základní deska: ASUS, Procesor: Dual Core AMD Athlon 64 X2 2100 MHz, Brisbone, HDD na SATA 6M-WDC WD 500.1 GB pro Windows a HDD 4M-Samsung 190 GB pro Ubuntu. RAM DDR2 2x, DDR3 1x - 4,2GOS: Ubuntu 14.04 LTS.