Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Nejde zvuk v aplikacích [Vyřešeno]  (Přečteno 965 krát)

thomas23

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 93
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
    • SuperPařba
Nejde zvuk v aplikacích [Vyřešeno]
« kdy: 10 Srpen 2017, 20:20:34 »
Čaute.
dnes jsem zapnul pc s tím, že se podívám na nějaký film a zjistil jsem nemalé překvapení - nejde zvuk... Systémové zvuky jako např "klapání" při snižování či zesilování hlasitosti slyším. Slyším i testování zvuku v Nastavení -> Zvuk -> testovat zvuk.

Zvuk mi nejde v aplikacích jako např internetový prohlížeč, SMPlayer, VLC player, ... A v nastavení -> Zvuk -> Aplikace tak tam mi to ukazuje že je to na max...

Docela záhada, nevíte kdy by mohl být problém? Žádné aktualizace či jiné instalace, odinstalace jsem v poslední době co to šlo neprováděl.
« Poslední změna: 16 Srpen 2017, 22:05:37 od thomas23 »

Deadly

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 266
  • Karma: +26/-2
    • Zobrazit profil
Re:Nejde zvuk v aplikacích
« Odpověď #1 kdy: 16 Srpen 2017, 20:22:46 »
Zdavím,
stalo se mi něco podobného. Všechny zvuky fungovaly až na zvuk z FS-UAE (emulátor Amigy). Problém byl v tom, že jsem to FS-UAE "nechal" při minulém použití puštěné (tedy ten zvuk) přes HDMI.
Tipoval bych to na to.
̶I̶n̶t̶e̶l̶ ̶C̶o̶r̶e̶2̶ ̶Q̶u̶a̶d̶ ̶C̶P̶U̶ ̶Q̶9̶4̶0̶0̶ ̶2̶.̶6̶6̶G̶H̶z̶ ̶I̶n̶t̶e̶l̶,̶ ̶4̶ ̶G̶B̶ ̶R̶A̶M̶,̶ ̶G̶e̶F̶o̶r̶c̶e̶ ̶G̶T̶X̶ ̶7̶5̶0̶ ̶T̶i̶,̶ ̶A̶S̶U̶S̶ ̶X̶o̶n̶a̶r̶ ̶D̶S̶,̶ ̶U̶b̶u̶n̶t̶u̶ ̶1̶4̶.̶0̶4̶ ̶6̶4̶b̶i̶t̶
Intel Core i5-4690K 3.50GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 750 Ti, ASUS Xonar DGX, Ubuntu GNOME 16.04 64bit

thomas23

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 93
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
    • SuperPařba
Re:Nejde zvuk v aplikacích
« Odpověď #2 kdy: 16 Srpen 2017, 22:05:17 »
Ano, tak to byl ten problém! Děkuji za radu.  ;)