Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Inactive proces po rebootu  (Přečteno 241 krát)

ForrestCZE

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Inactive proces po rebootu
« kdy: 06 Leden 2018, 13:47:20 »
Dobrý den, nevím, zda to sem patří, ale nevím, s kým jiným bych se poradil. Mám .sh script a snažím se o autostart po rebootu.

Umístění: /home/ts3/ts3_server/ts3server_startscript.sh

Provedl jsem tyto kroky:

Kód: [Vybrat]
$ ln -s /home/ts3/ts3_server/ts3server_startscript.sh /etc/init.d/ts3
$ update-rc.d ts3 defaults

Vždycky pak po restartu TS naskočil. Od jisté doby je ale po restartu inactive (dead)

Dokázal by mi někdo poradit, prosím? Předem děkuji  :)

juwa2

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1296
  • Karma: +98/-27
    • Zobrazit profil
Re:Inactive proces po rebootu
« Odpověď #1 kdy: 06 Leden 2018, 14:24:19 »
Kód: [Vybrat]
sudo chmod +x /home/ts3/ts3_server/ts3server_startscript.sh
sudo ln -s /home/ts3/ts3_server/ts3server_startscript.sh /etc/rc0.d/ts3
Restart

ForrestCZE

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Inactive proces po rebootu
« Odpověď #2 kdy: 06 Leden 2018, 15:02:16 »
A z toho původního umístění /etc/init.d to mám odstranit? Nenaskočí to ani tak. Pouze když to odstraním z toho původního, tak mě to neodpojí okamžitě, ale zamrzne mi client a po chvíli se ozve, že spojení bylo ztraceno. Tak teď jsem zmaten...

EDIT: Našel jsem řešení, ale je asi trošku krkolomné. Vytvořil jsem si CRON úlohy.

Kód: [Vybrat]
@reboot rm /home/ts3/ts3_server/ts3server.pid
@reboot /home/ts3/ts3_server/ts3server_startscript.sh start
« Poslední změna: 06 Leden 2018, 17:12:32 od ForrestCZE »