Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: jak nastavit war 3, seka se  (Přečteno 4639 krát)

jariss

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
jak nastavit war 3, seka se
« kdy: 13 Prosinec 2007, 18:58:25 »
kdyz pustim hru - war 3 ta se mi to nehorazne seka nevite co s tim ???? jo mam grafickou kartu ati radeon x 1300 :D kdyby neco :D predem dikec za odpoved ... jariss
« Poslední změna: 14 Prosinec 2007, 07:09:52 od Marcel 'Maky' Šuška »

jariss

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: jak nastavit aby jela hra normal
« Odpověď #1 kdy: 13 Prosinec 2007, 19:26:59 »
hej fakt nevim jaky presny ovladac tam dat ... kdyby mel nekdo stejnou grafiku a nebo alespon podobnou tak mi to pls napiste ja jsem tam jedenkrat dal ovladac a po restartovani pc uz jsem nevidel obrazovku ale zvuky jeli :D tak pls helpnete pls

dumi

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1152
  • Karma: +53/-7
    • Zobrazit profil
Re: jak nastavit aby jela hra normal
« Odpověď #2 kdy: 14 Prosinec 2007, 01:39:15 »
ak máte zapnuté efekty prostredia, tak ich vypnite.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

Tonik25

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 85
  • Karma: +5/-1
    • Zobrazit profil
    • Ebook forum
Re: jak nastavit war 3, seka se
« Odpověď #3 kdy: 14 Prosinec 2007, 23:36:43 »
funguje ti grafický prostředí? jsi si jistej že to utáhne tvůj hw? máš ovladače ati nebo fglrx?
„Zpětné testování“? A to je co? Pokud se to zkompilovalo, tak je to dobré a pokud to i nabootovalo, je to perfektní.
====================================================================
This is the Linux land. At silent nights you can hear Windows machines rebooting...

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • Karma: +1/-0
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: jak nastavit war 3, seka se
« Odpověď #4 kdy: 15 Prosinec 2007, 09:07:23 »
funguje ti grafický prostředí? jsi si jistej že to utáhne tvůj hw? máš ovladače ati nebo fglrx?
Utiahnut mu to utiahne ale ci mu ide grafika to je otazne ... pokial nemas rozbehnute ovladace tak pri spusteny ti bude sekat ... i keby si spustal cez "wine War3.exe -opengl"

Ak ti toto vypise tak je to ok :)
Kód: [Vybrat]
glxinfo | grep direct
direct rendering: Yes

Ak je odpoved nie tak skus :

Kód: [Vybrat]
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=15594.0
TeeWars fan !!!