Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: rsync v gui funkční, v termínalu nefunkční  (Přečteno 307 krát)

hajiborojobo

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
rsync v gui funkční, v termínalu nefunkční
« kdy: 08 Březen 2017, 14:50:05 »
Ahoj přátele, mám problém s rsync.

gui nástavba funguje korektně
viz příloha, bohužel potřebuji proces automatizovat přes cron, tedy potřebuji funkční klasický rsync.

Přes terminál rsync sice pozná, změny, nicméně žádne soubory nenakopiruje do cilove složky,ani nic jiného,výstup je:
Kód: [Vybrat]
rsync -r -n -t -v --delete -c '/media/TV/XXX H2 vchod administrativa' '/home/malina-XXX/Plocha'
sending incremental file list
XXX H2 vchod administrativa/
XXX H2 vchod administrativa/Snímek2.JPG

sent 204 bytes  received 23 bytes  454.00 bytes/sec
total size is 63,684  speedup is 280.55 (DRY RUN)


přidal jsem do cest tyto znaky
Kód: [Vybrat]
' aby to poznalo správnou cestu, minimálně několikrát se soubory zkopírovaly, ale po nějaké době už to nešlo opakovat..
netuším pro to píše "DRY RUN" když ho nemám zadaný.
Zdroj je na síťovém uložišti,namoutované to mám permanentně přes cifs. Zapisovat práva mám.
nevím jak se od toho odpíchnout, díky za případné rady.
« Poslední změna: 08 Březen 2017, 14:52:25 od hajiborojobo »

jmp

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2530
  • Karma: +240/-32
    • Zobrazit profil
Re:rsync v gui funkční, v termínalu nefunkční
« Odpověď #1 kdy: 08 Březen 2017, 16:31:36 »
vážně?

Citace
-n, --dry-run               perform a trial run with no changes made

hajiborojobo

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: +0/-1
    • Zobrazit profil
Re:rsync v gui funkční, v termínalu nefunkční
« Odpověď #2 kdy: 08 Březen 2017, 16:37:59 »
Jsem ostuda, děkuji za radu.Mohl jsem na to přijít sám kdybych si ověřil všechny parametry, bezmyšlenkovitě použil ten command z gui (a díky tomu se s tím dupal několik hodin), na kterém to fungovalo, nejspíš to má ještě nějakou podmínku, proto tam ten command může být.
Fakt díky  ;)