| Vydání 13.04, 12.10, 12.04 > Centrála pro hraní |
| Linux Gaming Clan hledá hráče! |
| (1/19) > >> |
| Roman "Schmaker" Šmakal:
Zdravím všechny linuxové pařany! Vzhledem k tomu, že si spousta lidí stěžovala na Ubuntu v názvu klanu, přejmenovali jsme se na Linux Gaming Clan a jako takový teď fungujeme. Jako novinka jsou nové stránky (které zatím nejsou hotové) a pár vlastních/propůjčených herních serverů. Zastavte se někdy na konferenci nebo některém z našich serverů - rádi vás tam uvidíme. Nové údaje: Web: http://linuxclan.org Konf: linuxclan@chat.linjab.net |
Případné dotazy tu samozřejmě zodpovím |
| wlado:
hraji TC:E, enemy territory a Urban terror (ten mi tam chybí, řekl bych že to je lepší jak csko a přitom je to přimo na linux) |
Přesně takové hráče hledáme - Enemy Territory i TCE jsou napůl prázdné klany (špatná domluva a tak)... CSko hraje hodně lidí proto, že už jsme registrovaní v lize (i když nám to zatím moc nejde)... Každopádně pokud máš dost kamarádů, kteří hrají UrT, tak není problém ti sekci pro UrTčkaře založit... Každopádně se někdy (spíš navečer, to nás tam je nejvíc) stav na konferenci ubuntugamers@conf.netlab.cz |
| Stov1k:
--- Citace: Roman "Schmaker" Šmakal link=topic=16361.msg1 :'(17855#msg117855 date=1195017119 ---Enemy Territory i TCE jsou napůl prázdné klany (špatná domluva a tak)... --- Konce citace --- Nemusíš mi odrazovat hráče od přijetí do ET týmu, domluva je z mojí strany dobrá, jenom nechápu hráče, kteří mi napíšou den před tréninkem, že jim zpomalili před týdnem net. Hledam 4 hráče ET do klanu, kteří mají běžně ve čtvrtek od 18 hodiny do 20 hodiny čas (to se hrajou tréninky). Když by někdo měl zajem, napište mi na jabber tuxhero@linjab.org. |
| Navigace |
| Seznam témat |
| Další strana |