Vydání 13.04, 12.10, 12.04 > Centrála pro hraní
S.W.I.N.E. a Wine
Mae:
Preji dobry den, Zkouse jsem pod wine v ubuntu rzjet uz nekolik her (napriklad Jagged Aliance, Gothic, Faust, Starcraft), ale vse bohuzel zatim neuspesne. Rad bych vyzkousel i strategii S.W.I.N.E., která je k dispozici ke stazení na internetu, rad bych se zeptal, zda uz mate nekdo zkusenosti se zprovoznenim nektere ze zminovaných her. Dekuji.
Vojtěch Trefný:
Moc nadějně to nevypadá - http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=4224
Roman "Schmaker" Šmakal:
Tyhle testy bych nebral jako směrodatné, jsou několik měsíců staré... Zkuste to - buď to půjde, nebo ne ;)
Jinak Jagged Alliance funguje perfektně (pokud nejde o polskou verzi), Starcraft by též neměl být problém...
Mae:
--- Citace: Roman "Schmaker" Šmakal 16 Prosinec 2007, 12:16:06 ---Tyhle testy bych nebral jako směrodatné, jsou několik měsíců staré... Zkuste to - buď to půjde, nebo ne ;)
Jinak Jagged Alliance funguje perfektně (pokud nejde o polskou verzi), Starcraft by též neměl být problém...
--- Konce citace ---
Hmm, odzkousim to odpoledne, právě nejsem u svého PC, ale Jagged aliance mám anglickou verzi s češtinou a když jsem se ji pokusil spustit, hra mě naskočila nejdale do herního laptopu, tam zmrzla.
Roman "Schmaker" Šmakal:
Možná by fungovala, když nastavíte Wine na verzi Windows 98
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi