Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Blog Ubuntu -- Správa "projektů" české komunity Ubuntu

Novinky: Školení nejen k OS Ubuntu pro širokou veřejnost, více informací zde.

Autor Téma: Lineage 2  (Přečteno 10518 krát)

really small

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 22
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« kdy: 11 Červenec 2006, 00:05:36 »
Zdravim,
mohl by mi pls nekdo poradit jak by bylo mozne zprovoznit lineage 2 na ubuntu? Je to v podstate temer jedinej duvod proc mam na notebooku naistalovany krome ubuntu este i widle a rad bych se jich zbavil, ale nerad bych o tuhle hru prisel...

diky predem za rady!

sml.

Robert

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 512
  • Karma: +19/-1
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« Odpověď #1 kdy: 11 Červenec 2006, 09:24:38 »
nelze. lineage má od jisté verze zabudovaný jakýsi anticheater, který provádí se systémem takové psí kusy, že hru nelze provozovat pod wine.

akulama

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« Odpověď #2 kdy: 25 Srpen 2006, 21:06:39 »
Take resim tento problem.Nasel jsem ke stazeni verzi pro Macintosh http://lineage.com/download/download_now.html neni mozne,spustit pod Ubuntu??Nejaky "EM"na to je ale co dokaze ???????????????????????

Míla Zajíček

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 71
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
    • http://www.screenprotector.cz
Lineage 2
« Odpověď #3 kdy: 25 Srpen 2006, 22:41:55 »
No musel by jsi zkusit pearpc http://pearpc.sourceforge.net ale sam jsem to jeste netestoval, jen se chystam kvuli Textmate
HP Mini 5103 Atom N550 ArchLinux
HTPC: Ubuntu Server 11.10
 www.screenprotector.cz Ochranné fólie na PDA, Fotoaparáty a mobilní telefony.

akulama

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« Odpověď #4 kdy: 29 Srpen 2006, 11:48:46 »
Prave se pokousim roschodit Lineage II,podle tohoto navodu http://appdb.winehq.org/appview.php?iVersionId=5069.
Prave mi to provadi nejakou akualizaci.
Mam nekolik otazek.:Mam skouset instalovat direktX,nebo je wine emuluje?
                                Jak pouzit ten skript l2.ini?Vytvoril jsem ho a vlozil do slosky Lineage.

Skeletonix

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1258
  • Karma: +34/-6
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« Odpověď #5 kdy: 28 Listopad 2006, 19:59:45 »
wine directX emuluje, ale jen nižší řadu, proto nám na wine vše neběží :(.

JanalTom

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 107
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« Odpověď #6 kdy: 21 Prosinec 2006, 11:19:04 »
jj, pisou , ze to ma jit, ja to zkousel taky ale nepodarilo se mi to, byl nekdo uspesnejsi ?

na ubuntu mi akorat bezi testovaci lineage server  ...
Prominte me otazky, jsem totalni lama a zacatecnik, ale chci vedet vic ! Mejte se mnou prosim strpeni ... ;-)
Pouzivam Ubuntu 7.10
-JT-

akulama

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Lineage 2
« Odpověď #7 kdy: 21 Prosinec 2006, 14:38:58 »
Mne to slo,ale myslim ze nesel zvuk a klavesnice sla taky divne,tak jsem se nato ...

Jednalo se ale o Lineage II C4.

Michal

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
    • easyDev
Lineage 2
« Odpověď #8 kdy: 26 Červen 2007, 10:43:57 »
ja som to skusal podla tohoto navodu: http://www.onlinegamers.cz/lineage2/forum/index.php/topic,1698.0.html
no dopadol som na mrtvy bod s DirectXkom.. a neviem ho preklenut..
Impossible is nothing...
Asus F3KE, AthlonTM 64 x2 Dual Core TK53, 1.7GHz, 1024 Mb RAM, ATI X2300 128Mb; Linux Ubuntu 8.04 Hardy Heron

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
  • Karma: +42/-10
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage 2
« Odpověď #9 kdy: 25 Listopad 2007, 18:24:50 »
Zdravim :)
Zaujal mne Linux a konkretne Ubuntu a tak jsem si ho nainstaloval. Libi se mi cely Linux, to jak je delany a ten "rodinny" charakter. Cely vikend jsem se v tom hrabal a snazil se zprovoznit Lineage Interlude, avsak neuspesne a proto jsem bohuzel musel znovu nainstalovat Windows. Nemohl by nekdo sepsat nebo me odkazat na poradny navod, jak Interlude na Ubuntu zprovoznit, kde by byly i odkazdy na pripadne patche a programy pro to potrebne? Byl bych za to nekomu moc vdecny, strasne rad bych Ubuntu pouzival, ale bez Lineage mi to je nanic.
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Gigabeatle

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: Lineage 2
« Odpověď #10 kdy: 18 Prosinec 2007, 19:17:19 »