Placená komunitní podpora
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
mojeID OpenID
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: NFS: Most Wanted - jak spustit bez CD?  (Přečteno 3534 krát)

Michal Kundrát

• Člen
  • **
  • Pohlaví: Mužské
  • Jawa Stadion S11 1958
    • Zobrazit profil
NFS: Most Wanted - jak spustit bez CD?
« kdy: 17 Srpen 2008, 17:06:13 »

Mám NFS:MW, původně byla ve čtyřech image na DVD, pak jsem ji nainstaloval na Win a překopíroval k sobě do Ubuntu. Podle abclinuxu.cz jsem do Wine dostal i DX9, ale stroskotal jsem u spouštění. Vyskočí mi hláška ,,Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application'' - u Windows stačilo zapnout SH4Hide -> to ve Wine nejde a nějak obejít...nevim jak na to :(  Ale jinak se to tváří, že by to mohlo fungovat :)

Mimochodem jestli se někdo vyzná v ,,backup.reg'', tak ho můžu přiložit (jestli to chápu, tak by podle toho stačilo upravit registry wine a jelo by to - ale moc se v tom nevyznám a nechci moc riskovat).

Díky za jakoukoli pomoc
IP zaznamenána
CPU AMD Athlon 64, 1.5GB RAM, nVidia GeForce 7600GS 256MB, přepěťovka Belkin SurgeMaster, repro Genius 5.1 150W, monitor Avidav 1280x1024, Epson LQ-1050 [UBUNTU x64] + IBM PC 300GL - 200MHz, 64MB RAM, 40GB HDD [DEBIAN 5.0.3 -486]

Tonik25

• Návštěvník
  • *
    • Zobrazit profil
    • Ebook forum
Re: NFS: Most Wanted - jak spustit bez CD?
« Odpověď #1 kdy: 22 Srpen 2008, 13:37:21 »

Našel jsem upravený spouštěcí soubor, nepotřebuješ potom žádné SD4hide a podobný věci ;)

Citace
Install the game - Full Installation.
Apply the official NFS: Most Wanted v1.3 Patch.
Replace the original SPEED.EXE file with the one from the File Archive.
Play the Game!

http://uloz.to/684425/rld-nsmw.rar
IP zaznamenána
„Zpětné testování“? A to je co? Pokud se to zkompilovalo, tak je to dobré a pokud to i nabootovalo, je to perfektní.
====================================================================
This is the Linux land. At silent nights you can hear Windows machines rebooting...

Michal Kundrát

• Člen
  • **
  • Jawa Stadion S11 1958
    • Zobrazit profil
Re: NFS: Most Wanted - jak spustit bez CD?
« Odpověď #2 kdy: 22 Srpen 2008, 23:42:50 »

Tak mám dobrou a špatnou zprávu :(

Dobrá je, že se MW zaply, ale o moc dál jsem se nedostal :(  Nejnižší detaily a rozlišení, jak je chci přidat, tak to spadne (přesněji - kousne se to a uz to nejde rozjet...zvuky slyšet jsou, ale to je tak všechno). Špatná je, že to zatuhne když vyberu kariéru :(  Ale zato to vedle kariéry funguje...ale zvuk se kousne(jako když se na WINech sekne zvuk a opakuje se poslední cca vteřina). Hrát se to ale dalo...jel jsem pár vteřin a z toho zaseklýho zvuku jsem skoro zešílel a MW urychleně vypnul ;D

Jinak ale díky za ten spouštěcí soubor ;)
IP zaznamenána
CPU AMD Athlon 64, 1.5GB RAM, nVidia GeForce 7600GS 256MB, přepěťovka Belkin SurgeMaster, repro Genius 5.1 150W, monitor Avidav 1280x1024, Epson LQ-1050 [UBUNTU x64] + IBM PC 300GL - 200MHz, 64MB RAM, 40GB HDD [DEBIAN 5.0.3 -486]