| Vydání 13.04, 12.10, 12.04 > Centrála pro hraní |
| FAQ - Často kladené dotazy |
| << < (2/2) |
| Roman "Schmaker" Šmakal:
Jinak doufám, že se najde někdo, kdo se trochu podívá na formátování té stránky na wiki - přeci jen je to trochu mimo můj obor :) |
| Vojtěch Trefný:
--- Citace: Roman "Schmaker" Šmakal 04 Duben 2009, 10:51:42 ---Jinak doufám, že se najde někdo, kdo se trochu podívá na formátování té stránky na wiki - přeci jen je to trochu mimo můj obor :) --- Konce citace --- Já s tím pak něco provedu ;) |
| Roman "Schmaker" Šmakal:
--- Citace: Vojtěch Trefný 04 Duben 2009, 11:10:21 --- --- Citace: Roman "Schmaker" Šmakal 04 Duben 2009, 10:51:42 ---Jinak doufám, že se najde někdo, kdo se trochu podívá na formátování té stránky na wiki - přeci jen je to trochu mimo můj obor :) --- Konce citace --- Já s tím pak něco provedu ;) --- Konce citace --- Díky ti :) Možná by taky nebylo od věci toto téma vypíchnout, aby se lenoši a lidi, kteří vůbec o wiki neví taky mohli dočíst co a jak |
| Iwo:
Zdar, pokud je jeste FAQ aktualni, tak mozna zkuste doplnit odpoved. (Aktualne se mi pres samotne Wine nepodarilo instalnout Mass Effect 3 a pres PlayOnLinux to funguje OK.) Q: Daný herní titul pod Wine nefunguje, je ještě nějaká možnost jak si jej zahrát? A: Možná se vám jen nepodařilo Wine správně nastavit. Zkuste nainstalovat aplikaci PlayOnLinux, která vám pomůže Wine nastavit tak, aby se hra spustila. PlayOnLinux obsahuje seznam windowsovských aplikací, které fungují s určitým nastavením a pod určitou verzí Wine a to vše nainstaluje automaticky za vás. Více na wiki PlayOnLinux. |
| Navigace |
| Seznam témat |
| Předchozí strana |