| Podpora a zdroje > Návody, tipy a triky |
| Jak googlovat? Základy používání vyhledávače Google |
| << < (3/8) > >> |
| NoWin:
Hotovo, i když to bylo pro mne těžký, když on se se mnou zrovna při editaci pral Lucie ;D |
| Pavel Půlpán:
--- Citace: Roman Horník 19 Prosinec 2009, 19:27:44 ---Hotovo, i když to bylo pro mne těžký, když on se se mnou zrovna při editaci pral Lucie ;D --- Konce citace --- Měls ho seknout za krk hned zkraje... 8) |
| TIBOR:
--- Citace: LuciusMare 19 Prosinec 2009, 19:22:45 --- --- Citace: TIBOR 19 Prosinec 2009, 19:11:52 ---Snad by sa mohol pridat aspon parameter site: Nieco dalsie na precitanie http://www.fasa.sk/index.php/vyhada-na-webe/vyhada-obrazky/53-ako-lepie-googlova.html este by sa mohlo aj spomenut dovyhladanie vo vyhladanych strankach. Tak s tym site ma uz predbehli. :) --- Konce citace --- Odkaz přidán,stejně jako site :) edit:Tak tady mě pro změnu předběhl RH, já to jen trochu upravil :) --- Konce citace --- Kym som to RH pochopil tak som si myslel ze sa jedna o toho co jeho meno sa nahlas nevyslovuje. Opatrne s tymi inicialmi. :) |
| NoWin:
--- Citace: Pavel Půlpán 19 Prosinec 2009, 19:38:31 --- --- Citace: Roman Horník 19 Prosinec 2009, 19:27:44 ---Hotovo, i když to bylo pro mne těžký, když on se se mnou zrovna při editaci pral Lucie ;D --- Konce citace --- Měls ho seknout za krk hned zkraje... 8) --- Konce citace --- Budu ho sekat preventivně ;D |
| NoWin:
--- Citace: TIBOR 19 Prosinec 2009, 19:40:39 --- --- Citace: LuciusMare 19 Prosinec 2009, 19:22:45 --- --- Citace: TIBOR 19 Prosinec 2009, 19:11:52 ---Snad by sa mohol pridat aspon parameter site: Nieco dalsie na precitanie http://www.fasa.sk/index.php/vyhada-na-webe/vyhada-obrazky/53-ako-lepie-googlova.html este by sa mohlo aj spomenut dovyhladanie vo vyhladanych strankach. Tak s tym site ma uz predbehli. :) --- Konce citace --- Odkaz přidán,stejně jako site :) edit:Tak tady mě pro změnu předběhl RH, já to jen trochu upravil :) --- Konce citace --- Kym som to RH pochopil tak som si myslel ze sa jedna o toho co jeho meno sa nahlas nevyslovuje. Opatrne s tymi inicialmi. :) --- Konce citace --- Taky nemám moc rád, když musím sdílet iniciály s takovým pomatencem. Nechám se přejmenovat na Radar Husajn ;D |
| Navigace |
| Seznam témat |
| Další strana |
| Předchozí strana |