Podpora a zdroje > Návody, tipy a triky
Televize
vmonkey:
Dnes vydávám další aktualizaci s více streamy pro německé, rakouzské, švýcarské tv a hlavně konečně s funkčními slovenskými streamy.
Pozn.: Pokud se u některé TV nezobrazuje správně logo (tj. je tam jenom taková zelená baňka, tak mi to prosím napište sem, protože jsem ho zapomněl přidat do balíčku).
Pokud vám nefunguje nějaká TV, napište to také sem nebo mně na mail (či do SZ). Pokud chcete nějakou TV přidat, taktéž si o ní napiště (ale nebudu centrálně přidávat nic placeného typu Eurosport nebo Nova Sport, pouze můžu navést).
Beetljuice:
Opět jsem řešil sledování hokeje přes inet. Frajeři na tvtipsport.cz udělali pro letošek opět super úpravy a to, že flash video nelze přehrávat v celé obrazovce. Naštěstí jsem si vzpomněl na tvůj prográmek a vyzkoušel to ...... áááááá je to bomba, jede to jak fík ve VLCčku. SUPER!!!! Moc dík za tvojí práci!!!!
Liber:
Zdravím,
po delší době jsem oprášil tento výborný prográmek, bohužel jsem byl zaskočen pravidelnými pauzami v přehrávání všech TV kanálů (až 10 vteřin strnulý obraz, pak 10 vteřin O.K., atd.). Program se choval stejně jak na řádné instalaci Linux Mint 13 KDE i na live verzi Ubuntu 12.04.1 LTS na desktopu (P4 3,2Ghz,2,5Gb RAM) i notebooku (P4 1,8Ghz, 1Gb RAM) Na obou OS jsem použil VLC 2.0.3. Připojení mám přes kabelovou TV (12Mb/1Mb), tudíž bych v něm problém nehledal. Nevěděl by někdo co s tím ?
vmonkey:
--- Citace: Liber 08 Listopad 2012, 11:11:10 ---Zdravím,
po delší době jsem oprášil tento výborný prográmek, bohužel jsem byl zaskočen pravidelnými pauzami v přehrávání všech TV kanálů (až 10 vteřin strnulý obraz, pak 10 vteřin O.K., atd.). Program se choval stejně jak na řádné instalaci Linux Mint 13 KDE i na live verzi Ubuntu 12.04.1 LTS na desktopu (P4 3,2Ghz,2,5Gb RAM) i notebooku (P4 1,8Ghz, 1Gb RAM) Na obou OS jsem použil VLC 2.0.3. Připojení mám přes kabelovou TV (12Mb/1Mb), tudíž bych v něm problém nehledal. Nevěděl by někdo co s tím ?
--- Konce citace ---
Zdarvím též a omlouvám se za delší nekativitu. Myslím, že problém není na tvé straně, ale v přetíženosti streamů (pokud mluvíš o českých tv). Ty získávám ze zapni.tv, takže pokud se to seká tam, tak s tím moc neuděláme.
Snad jediné, co mě napadá, je:
1) ve VLC - Nástroje -> Nastavení
2) Zobraz nastavení na Vše
3) Nabídka Vstup/Kodeky
4) Scrolluj až dolů do části Pokročilé a u Síťové vyrovnávací paměti (ms) si nastav nějakou větší hodnotu (třeba 10000).
Sice se to takhle může trochu zlepšit, ale určitě se to úplně nevyřeší... bohužel:-/
Liber:
CZ programy jsou bohužel zasekané. I tak díky za radu. Holt to ten měsíc nějak přežiji, než se mi vrátí Philipska 42PFL4007H ze servisu. Sloužila 2 měsíce a pak zdechla >:(
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi