Podpora a zdroje > Návody, tipy a triky

Televize

<< < (2/52) > >>

vmonkey:
Je možné, že nějak změnili princip funkčnosti na zapni.tv, poněvadž já jsem s tím měl chvíli taky problém (totiž byl jsem v kontaktu s jednim člověkem od nich a moc se mu to nelíbilo, ale prej že se ten skript nerozšíří). Každopádně kdyby s tím byl problém, tak seženu linky snad jinde (něco jsem i našel dneska už, akorát sem to tam nedal zatim).
Je zvláštní, že mě např. Prima COOL dneska nějak nefungovala a tak jsem se podíval na stránku zapni.tv a odkaz odtamtud fungoval (což je zvláštní, protože ten odkaz odtamtud stahuju tím skriptem). A potom, co jsem ten odkaz spustil ve VLC, tak už fungoval i ten z toho playlistu. Tj napadá mě, jestli to není nějakým cookies nebo něco tak, co stahuje jen web. Bohužel se ale v tomhle tak nevyznám a je možný i to, že prostě byla nějaká chvilková nemohoucnost VLC playeru.

//EDIT: Tak jsem to všechno znova projel a vypadá to že na serveru nic neměnili. Spíš to byla nějaká chvilková nedostupnost streamu nebo výpadek signálu wifi... Takže jestli to nejde tobě, tak by chtělo zjistit, čím to je, ale moc mě to nenapadá...

min25:
Ok dík za vysvětlení. Zkusil jsem to znovu a výsledek je podobný: http://www.uloz.to/8943182/tv-png

vmonkey:
Tak zrovna Nova Sport mi fungovala vždy a ani není z toho výše zmíněného serveru. Ostatním to funguje správně? Jinak když chvíli počkáš vypíše ti VLC nějakou chybu? Taky je možná vytíženost streamu ale to v případě tohohle času a Novy Sport vylučuju:D.
Jakej máš typ připojení? Wifi nebo přes kabel? Jakou máš rychlost připojení?

min25:

--- Citace: vmonkey  10 Květen 2011, 18:46:08 ---Tak zrovna Nova Sport mi fungovala vždy a ani není z toho výše zmíněného serveru. Ostatním to funguje správně? Jinak když chvíli počkáš vypíše ti VLC nějakou chybu? Taky je možná vytíženost streamu ale to v případě tohohle času a Novy Sport vylučuju:D.
Jakej máš typ připojení? Wifi nebo přes kabel? Jakou máš rychlost připojení?

--- Konce citace ---
Tak VLC ani po delším čase žádnou chybu nevypíše. Připojení mám kabelem k baráku optikou. Rychlost 100Mb/s

vmonkey:
Tak mě napadla ještě jedna věc jak se dá něco vysledovat. Otevři si /usr/share/televize/settings.cfg a vždycky pod jménem televize tam najdeš buď odkaz na stream nebo na stránku kde se stream hledá. Takže si tam zkopíruj stream na Novu Sport, otevři si terminál a napiš wget ten_stream. Jestli se to bude stahovat, tak to znamená že stream funguje. Pak to ukončí ctrl+c, protože nemá cenu stahovat nekonečný soubor:D.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi