| Vydání 13.04, 12.10, 12.04 > Podpora pro pracovní prostředí |
| Gnome 3 a Gnome-Shell |
| << < (41/51) > >> |
| eDrak:
Zdravím, prosím, měl bych dotaz, jestli to tu někde je, tak se omlouvám. Chtěl bych se zeptat, jestli by nešlo u Gnome classic, nastavit funkce hlavního panelu, aby byl překryt aplikacemi, které jsou přes celou obrazovku. Tato funkce jde na prostředí KDE, ale na Gnome jsem to nenašel. Není na to nějaké zvláštní vylepšení, nebo to nejde ? Děkuji. |
| Marp:
Nové GNOMEbuntu 12.10 > fotogalerie na Google+ nebo na Facebooku ;) Google+ |
| augustus:
Inak ako sa vám páči tá nová prkotinka v 3.6, ako presunuli aplikácie do doku miesto tej lišty? :D Áno, viem, treba šetriť miestom, to tlačidlo tam sakra zavadzalo :D a plus treba to urobiť prehľadnejšie :) Donedávna som GS odsudzoval, ale teraz sa mi zrazu zapáčil, no bez extensions je s ním hrôza pracovať :D rozhodne má svoje čaro |
| Marp:
--- Citace: augustus 23 Říjen 2012, 23:32:10 ---Inak ako sa vám páči tá nová prkotinka v 3.6, ako presunuli aplikácie do doku miesto tej lišty? :D Áno, viem, treba šetriť miestom, to tlačidlo tam sakra zavadzalo :D a plus treba to urobiť prehľadnejšie :) Donedávna som GS odsudzoval, ale teraz sa mi zrazu zapáčil, no bez extensions je s ním hrôza pracovať :D rozhodne má svoje čaro --- Konce citace --- No, oproti GS 3.4 je 3.6 značný skok dopředu a navíc se rychlost GS nedá srovnávat s pomalým Unity ;) |
| augustus:
Inak, ak to môžem tuna napísať, chcel by som vedieť, ktoré DE je výhodnejšie nasadiť na notebook/netbook. KDE vs. GNOME - vraj GNOME je funkčnejšie (niekde som čítal, že podporuje viac hw, že je väčšia šanca aby všetko fungovalo, alebo nejak tak...) ale KDE je má lepšie rozhranie pre netbooky?? A čo napr. spotreba batérie, také LXDE by určite žralo menej, ale zase neviem, či by všetko funogvalo (ako napr. nastavovanie jasu, nejaké led svetielka, ktoré sa niekedy nachádzajú na nb apod.) Mám doma Acer Aspire one, ale rozmýšľal som tak všeobecne, ktoré DE by v tomto súboji vyhralo :D |
| Navigace |
| Seznam témat |
| Další strana |
| Předchozí strana |