Archiv > Archiv

Alfa 2

(1/10) > >>

Vojtěch Trefný:
Dnes bylo oficiálně oznámeno vydání v pořadí druhé alfa verze připravovaného Ubuntu 12.04 Precise Pangolin, jehož finální vydání je plánováno na 26. dubna 2012.

Novinek v této verzi prozatím mnoho nenajdete. Mezi dvě největší patří nejnovější jádro Linux Kernel 3.2 a návrat hudebního přehrávače Rhythmbox, který bude v Precise přítomen jako výchozí, drobných změn se dočkalo i prostředí Unity, které dospělo již do verze 5. Podrobnější informace naleznete v  poznámkách k vydání.

Stahovat můžete zde:

* Ubuntu a Ubuntu Server
* Xubuntu
* Edubuntu
* Lubuntu
Jedná se o vydání ve velmi rané fázi vývoje, rozhodně není určená pro běžné použití na produkčních počítačích!

Roman "Rovano" Vacho:
Konečně je defaultně zapnutá instalace aplikací včetně jazykových balíčků!

Včera mě na*****, když mi po instalaci(hw) nešla wifi karta a ani mi nebyly nabízeny balíčky k instalaci. (Asi to ještě změní.)
Mile mě však překvapilo, že NM oznamoval chybějící firmware a dokonce česky.

sabraq:
Hm, zkusil jsem, sic je to beta...wifi Ralink v livecd nechodí...zkusím to opatchovat...

..::malys::..:
tak nainstalovano  GK - AMD   R6450 maka  celkem solidne    - GS taky ,   jen je zase klasicky problem s GTK- 3   unico - vzhledy ale to snad opravej aby se nemuselo zase prepisovat   :)   je na tom nekdo podobne ?

RRadek Neužil:
Tak to jsem se zase nas...  >:(
http://www.omgubuntu.co.uk/2012/02/mark-shuttleworth-explains-dodge-ditch-decision-in-precise/

A bohůžel to už v alfě přišlo v aktualizacích. To jsem si původně myslel že to je jen nějaká chybička... a ještě odstraní možnost aby si to člověk nastavil tak jak to bylo!  :o

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi