Přijďte se podívat a oslavit nové vydání Ubuntu 13.04, více informací naleznete zde.
Prvně nainstaluj verzi 11.10, 11.04 je samej bug. Potom zkus smazat profil v /home
To ti přece nikdo nenutí, doinstaluj GNOME Shell a budeš tam mít i GNOME backport, což vypadá a funguje podobně jako klasický GNOME 2, jen musíš při úpravě panelu držet ALT
Dobrý den, dostal jsem zpět notebook ze servisu, nainstaloval Windows 7 a Ubuntu 11.04. Windows 7 je v pohodě, Ubuntu taky, ale když chci pustit Firefox, vyskočí hláška, že Firefox už je spuštěn, že mám vypnout ten první Firefox. Eh?
Citace: miropiro 27 Únor 2012, 15:50:59Dobrý den, dostal jsem zpět notebook ze servisu, nainstaloval Windows 7 a Ubuntu 11.04. Windows 7 je v pohodě, Ubuntu taky, ale když chci pustit Firefox, vyskočí hláška, že Firefox už je spuštěn, že mám vypnout ten první Firefox. Eh? Kód: [Vybrat]topa zjistit si PID procesu a kill, následně spustit přes terminál a hodit sem co vypíše... Tu následnou odinstalaci nechápu, proč? Zkus to nainstalovat přes terminál, případné problémy dávej sem.
Ok, tak příkaz top, podívat se jestli opravdu firefox běží a pod jakým PID, následně ho zabít a spustit znovu.
Tohle může dělat nějaká instance Firefoxu, třeba zaseklý kontejner flashe... odpad je odpad a je třeba ho vyhodit z paměti )
firefox --failsafe
Kód: [Vybrat]firefox --failsafe