Další testovaný notebook je Lenovo IdeaPad G580, článek naleznete na našem blogu.
Příští verzí Ubuntu se 18. října tohoto roku stane Ubuntu 12.10 'Quantal Quetzal' (jméno zatím nebylo oznámeno). Quantal bude v pořadí již sedmnáctým vydáním Ubuntu. Bude se jednat o standardní vydání s podporou 18 měsíců (do dubna 2014).O přesné podobě Ubuntu 12.04 se bude jednat na vývojářském summitu (Ubuntu Developer Summit) od 7. do 11. května v Kalifornském Oaklandu.OdkazyPlán vydáníUDS "Q"
Citace: Vojtěch Trefný 20 Duben 2012, 15:19:24Příští verzí Ubuntu se 18. října tohoto roku stane Ubuntu 12.10 'Quantal Quetzal' (jméno zatím nebylo oznámeno). Quantal bude v pořadí již sedmnáctým vydáním Ubuntu. Bude se jednat o standardní vydání s podporou 18 měsíců (do dubna 2014).O přesné podobě Ubuntu 12.04 se bude jednat na vývojářském summitu (Ubuntu Developer Summit) od 7. do 11. května v Kalifornském Oaklandu.OdkazyPlán vydáníUDS "Q"Na 10.04?
Vojto, kdy upgraduješ?
2Sachy - phplus asi chtěl citovat můj příspěvek o tom, kdy bude Vojta upgradovat a trošku rejpnout, alespoň tak jsem to pochopil já
Slušný jazykolam Pokusil už se někdo o volný překlad názvu?
Citace: Parisée 23 Duben 2012, 22:21:20Slušný jazykolam Pokusil už se někdo o volný překlad názvu? http://www.root.cz/zpravicky/nove-ubuntu-12-10-bude-kvantovy-kvesal/
Chyba v číslování tam byla "O přesné podobě Ubuntu 12.04..." (to je tak, když si člověk usnadňuje práci a kopíruje staré příspěvky). Ale stejně nevím, co chtěl básník říct tou 10.04
Dobře, že si počkal, při updatu hned, jak byla možnost se rozhodily xservery a člověk se nedostal ani do lightdm , jinak, taky mám 12.10.
omg ja na 12.04 a vy už lezete na 12.10??!!to sem blazen sem myslel že všichni jsou na stabilnim a oni se najdou už takovy nedočkavci