Ubuntu Česká republika > Akce, srazy, setkání

Čo takto Google Hangout?

(1/17) > >>

Michal "Tylnesh" Kohútek:
Dostal som nápad - čo takto mávať nejaké pravidelné online debaty, napríklad cez Google Hangout? Mohli by sme určiť týźdenné témy, napríklad tweaky Ubuntu. Cez G Hangout by to šlo pekne - možnosť ukázať plochu, ľahká komunikácia s veľkým množstvom ľudí atď. Pozeral som sa na G+, či už nejaké Linux a Ubuntu hangout-y nie sú a nič som nenašiel.

Čo si o tom myslíte?

Vojtěch Trefný:
Dělali jsme setkání na IRC -- http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=54727.0 -- nevím, jak to přesně Google Hangout je, ale IRC mi v tomhle přijde otevřenější (přihlásit se jde i bez přihlášení z mnoha aplikací i webu), ale chce to prostě zorganizovat, ale nějak se nezadařilo udržet pravidelnost.

Google Hangout (on Air) je fajn v tom, že je to v podstate veĺká videokonferencia kde sa môže istý počet ľudí zapájať a neobmedzene veľa ľudí pozerať a treba na to len účet na Google+. :D

Martin Šácha:

--- Citace: Michal "Tylnesh" Kohútek  12 Květen 2012, 20:41:38 ---Google Hangout (on Air) je fajn v tom, že je to v podstate veĺká videokonferencia kde sa môže istý počet ľudí zapájať a neobmedzene veľa ľudí pozerať a treba na to len účet na Google+. :D

--- Konce citace ---
IRC channel je fajn v tom, ze je to v podstate velka konference kde se muze pripojit libovolny pocet lidi a neni treba ani ucet na google;)

Ale ja som mal skôr na mysli niećo na štýl UbuntuTV :D Taktiež by sa to dalo spraviť tak, že jeden z "úćastníkov" by bola len obrazovka s IRC a tam by sa mohli zadávať otázky a komentáre na dianie v svete Ubuntu.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi