Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.
Grafiku bych vůbec neakceleroval ani na nejrychlejších a nejmodernějších strojích. Žádné průhledné objekty, pohyblivá okna, vyjíždějící menu, klepající se ikony, a jiné efekty. Vždy to hned vypínám. I kdyby to žralo jen 1% výkonu, štve mě to. Je to pracovní prostředí a ne GAY PRIDE.Osobně mi chybí i stará dobrá možnost vypnout zobrazení obsahu okna při změněn velikosti nebo posunu. Zobrazuje se potom jen slabě okraj okna... Jsem na to zvyklý z Atari a nedám na to dopustit. Štvou mě i zakulacené rohy oken. Proti Gay Pride na ulici nemám nic.
100lidí, 100 chutí.Lidi chtějí omalovánky.
J, proč je asi snaha počítat flash, webovky na gpu? Je strašná škoda, že 3D akcelerace ve firefoxu pod linuxem moc nefunguje(hlavně na fglrx, to pak člověk má i problém ji deaktivovat ). Zkuste ale bez 3D akcelerace pustit HD video na netbooku, poznáte, k čemu to je dobré . Je fakt, že Unity 3D je pomalejší, to ale není efekty, je to compizem, který je podle mne na prdlajs
Ehm, na to jsem nějak pozapomněl, upřesním své tvrzení. Jde o to, že compiz nedokáže trochu rychle a bez problémů vykreslovat základní efekty((polo)průhlednost, stíny, etc.). Já třeba na svém pracovním pc nevidím rozdíl mezi KDE a Gnome Classic a Unity (a jde o běžný desktop - Phenom II X4 ~ 4,2 GHZ, 8 GB DDR3 Ram, Radeon HD 7770, tweaknutý Fglrx) . Co tím chci říci? Kdyby Unity vykresloval KWIN, bylo by všechno OK