Další testovaný notebook je Lenovo IdeaPad G580, článek naleznete na našem blogu.
To sice ano, ale zrovna u internetového prohlížeče je tato logika si myslím k ničemu, když je asi jasné, že chci napsat jinou adresu než upravit stávající text.
No jo. Asi jsem příliš zhýčkaný Windowsy
A když už jsme u těch zkratek, tak když chci psát ardesu, rovnou stisknu Ctrl+L a píšu, žádné klikání netřeba.
Citace: GdH 12 Červenec 2012, 18:01:21A když už jsme u těch zkratek, tak když chci psát ardesu, rovnou stisknu Ctrl+L a píšu, žádné klikání netřeba.A není jednodušší F6? V Chromu to tak funguje...
Citace: Kamil Hanus 17 Červenec 2012, 11:34:49Citace: GdH 12 Červenec 2012, 18:01:21A když už jsme u těch zkratek, tak když chci psát ardesu, rovnou stisknu Ctrl+L a píšu, žádné klikání netřeba.A není jednodušší F6? V Chromu to tak funguje...Navíc mi ctrl+l přijde komfortnější než F6, kdy musím hmatat strašně daleko, když se tu bavíme o komfortnosti. Pro člověka zvyklého zkratky používat je to určitě příjemnější.
Citace: hyg 17 Červenec 2012, 12:01:57Navíc mi ctrl+l přijde komfortnější než F6, kdy musím hmatat strašně daleko, když se tu bavíme o komfortnosti. Pro člověka zvyklého zkratky používat je to určitě příjemnější.Tak tohle je věc názoru. V prohlížeči mi přijde komfortnější F6 - lepší strčit jeden prst nahoru než dělat dvojhmat. Ale nechci flejmovat
Navíc mi ctrl+l přijde komfortnější než F6, kdy musím hmatat strašně daleko, když se tu bavíme o komfortnosti. Pro člověka zvyklého zkratky používat je to určitě příjemnější.
(Např. ani Firefox toto nemá jednotné a jinak se chová v Linuxu a jinak ve Windows.)