Vydání 13.04, 12.10, 12.04 > Obecná podpora
Nelze upravovat jazykovou podporu
Petr Valach:
Problém je asi zřejmý z obrázku. Nelze přiřazovat a odebírat jazyky. Netrápí mě to moc, protože potřebuju češtinu a angličtinu a pak další jazyky případně mám na klávesnici, ale každá funkce, která nefunguje, jak má, je pro mě psychologický problém. Chtěl bych se tedy aspoň pozeptat, v čem může být problém. Díky.
jmp:
hmm, nevím jak ostatní, ale já tam žádný problém nevidím...
Petr Valach:
--- Citace: jmp 03 Srpen 2012, 07:13:10 ---hmm, nevím jak ostatní, ale já tam žádný problém nevidím...
--- Konce citace ---
Nejsou aktivní ta tlačítka, nemůžu přidávat a odebírat jazyky.
beer:
ale můžeš. Ta tlačítka budou aktivní, když uděláš nějakou změnu. Když myší chytneš Aragonese či jiný jazyk a přesuneš ho nahoru, tak se ti hned ta tlačítka aktivují.
Jinak jazyky můžeš nainstalovat i přes terminál, nebo přes synaptic, či centrum softwaru.
Petr Valach:
--- Citace: beer 03 Srpen 2012, 13:10:14 ---ale můžeš. Ta tlačítka budou aktivní, když uděláš nějakou změnu. Když myší chytneš Aragonese či jiný jazyk a přesuneš ho nahoru, tak se ti hned ta tlačítka aktivují.
Jinak jazyky můžeš nainstalovat i přes terminál, nebo přes synaptic, či centrum softwaru.
--- Konce citace ---
Ajta, asi ne, nebop jsem to špatně pochopil. Ale když jsem měl Ubuntu nainstalované dřív, tak s tím nikdy nebyl problém a i ta tlačítka byla aktivní. Ale popravdě si za to můžu sám. Když se po instalaci chtěly stáhnout lokalizace pro LO a další, tak jsem to stornoval, protože na tohle mám balíky a nepotřebuju nic tahat. A od té chvíle mám utrum.
No a o jiných metodách vím, i tak dík za připomenutí.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi