Přijďte se podívat a oslavit nové vydání Ubuntu 13.04, více informací naleznete zde.
hmm, nevím jak ostatní, ale já tam žádný problém nevidím...
"Pověz mi," zeptal se (Winston), "jak brzy mě zastřelí?" – "Může to trvat dlouho," odvětil O'Brien. "Jsi těžký případ. Ale nevzdávej se naděje. Každý se dřív nebo později vyléčí. Nakonec tě zastřelíme."
ale můžeš. Ta tlačítka budou aktivní, když uděláš nějakou změnu. Když myší chytneš Aragonese či jiný jazyk a přesuneš ho nahoru, tak se ti hned ta tlačítka aktivují.Jinak jazyky můžeš nainstalovat i přes terminál, nebo přes synaptic, či centrum softwaru.
sudo apt-get update;apt-get -y full-upgrade;sudo apt-get –reinstall locales;sudo apt-get install libreoffice-l10n-cs libreoffice-help-cs language-support-writing-cs libreoffice-pdfimport
otevři terminál a zadej:Kód: [Vybrat]sudo apt-get update;apt-get -y full-upgrade;sudo apt-get –reinstall locales;sudo apt-get install libreoffice-l10n-cs libreoffice-help-cs language-support-writing-cs libreoffice-pdfimportTen pdf import s tím nesouvisí, ale doporučuji tento doplněk, můžeš pak upravovat i pdf.
sudo apt-get updatesudo apt-get upgradesudo apt-get --reinstall install localessudo apt-get install libreoffice-l10n-cs libreoffice-help-cs language-support-writing-cs libreoffice-pdfimport
Kód: [Vybrat]sudo apt-get updatesudo apt-get upgradesudo apt-get --reinstall install localessudo apt-get install libreoffice-l10n-cs libreoffice-help-cs language-support-writing-cs libreoffice-pdfimport
sudo gnome-language-selector