Další testovaný notebook je Lenovo IdeaPad G580, článek naleznete na našem blogu.
PS: pokus se nepodari pripojit soubor (spatne pojmenovanej, zapomel jsem na priponu) tak napise Error hlasku ... a jedina moznost je ZPET tlacitko a tudiz se prijde o text.
Citace: Zerog 28 Srpen 2012, 20:54:53PS: pokus se nepodari pripojit soubor (spatne pojmenovanej, zapomel jsem na priponu) tak napise Error hlasku ... a jedina moznost je ZPET tlacitko a tudiz se prijde o text.Tohle si teď nějak neumím přebrat -- protože, buď nahrávám obrázky "samostatně" přes Správa médií ale to pak nemám otevřený (a neuložený) žádný rozepsaný text, nebo to dělám přímo při editaci (tvorbě) nějaké stránky a pak si kliknu na "Vložit obrázky nebo jiné soubory" a to se mi pak otevře nové okno a o napsaný text ani v případě chyby taky nepřijdu.
Omlouváme se, ale vámi zadaná stránka nebyla nalezena. Pokud se domníváte, že je chyba na naší straně, můžete kontaktovat některého ze správců
"Pověz mi," zeptal se (Winston), "jak brzy mě zastřelí?" – "Může to trvat dlouho," odvětil O'Brien. "Jsi těžký případ. Ale nevzdávej se naděje. Každý se dřív nebo později vyléčí. Nakonec tě zastřelíme."
Je to parádní ale jen by mě zajímalo co je vlastně toto? (viz příloha) Původně jsem si myslel že to jsou obrázky ale nejsou...Stejný problém to ukazuje i na IE a chome, jediný Firefox ukazuje vše korektně.