Vydání 13.04, 12.10, 12.04 > Pomoc s instalací a aktualizací
Jednoduchý linux
lllano:
Tak jsem pod tíhou hesel o jednoduchosti ubuntu a jeho snadného používání podlehl a jal se ho instalovat na nové llano. Už to zkouším 3 dny a stále se mi to nepodařilo.
Moc vtipné jsou pokusy o instalaci z usb paměti, kdy po volbě instalace ubuntu a vybrání českého rozložení instalátor požaduje vložení cd s instalací, ačkoliv je pc bez cdrom. Ani alternativní verze instalátoru nefunguje a končí pouze černou obrazovkou...
:( :( :(
Rover623:
Deska od Gigabyte, že jo?
Filip Dominec:
Jestli máš problém s požadavky na vložení CDROM, tak to nainstaluj anglicky a češtinu pak přidáš v jazykových nastaveních. Nepamatuji si, že by instalace Ubuntu byla takový problém..
lllano:
Tak s unetbootin instalace z usb vůbec neproběhne, ale s LiLi usb creator už jo...jen se musí zvolit nomodeset, což nevim co je a ani jsem se to nikde při instalaci nedočet... >:(
Deska je Asus F1A75-M S AMD A4-3400.
lllano:
Po instalaci a restartu opět černá obrazovka. Při spuštění se shiftem a nastavení nějakého nouzového grfického režimu to naběhne...opravdu moooc jednoduchá instalace, ale asi jen pro guru linuxáky a ne běžného uživatele.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi