Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
World of Warcraft

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"  (Přečteno 2546 krát)

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Zdravim,

Rád bych jsem si na svém počítači nainstaloval AOE 3 mám zde dvd a chci otevřít setup.exe pomocí wine 1.6.2 ale vždycky mi tam vyskočí "unable to create InstallDriver instance".
Age of empires 3 jsem už na jiném PC instaloval + datadisky a normálně se to nainstalovalo a šlo to.
Teď si ale nevím rady.

A ani přes playonlinux to nejde vždycky se spustí instalace a pak mi tam zase vyzkočí ten error :(

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #1 kdy: 18 Únor 2015, 20:57:46 »
omluvám se že jsem založil 2 téma . omylem jsem to 2x poslal :D

Petr Merlin Vaněček

  • Moderátor
  • Závislák
  • *****
  • Příspěvků: 4962
  • Karma: +351/-11
    • Zobrazit profil
    • Lomítkáři
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #2 kdy: 18 Únor 2015, 21:25:23 »
omluvám se že jsem založil 2 téma . omylem jsem to 2x poslal :D

Vyřešeno ;)
Registered Linux user #421281
Stiskni CTRL + W ...
80% mozku tvoří kapalina ... u některých brzdová

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #3 kdy: 18 Únor 2015, 21:28:49 »
nemá někdo nápady

PS: ani s verzí wine 1.7. nejde

martyj

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2276
  • Karma: +165/-22
  • Don't buy a new PC, download a better one !
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #4 kdy: 18 Únor 2015, 21:46:09 »
Microsoft radí zkusit přejmenovat Složku InstallShiedl v \Program Files\Common Files na InstallShield1.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #5 kdy: 18 Únor 2015, 21:53:05 »
Ne pořád nefunguje :(

martyj

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2276
  • Karma: +165/-22
  • Don't buy a new PC, download a better one !
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #6 kdy: 18 Únor 2015, 21:56:50 »
Změna WIN verze taky ne ? Jinak ten dnešní bug jsi nahlašoval ty ? Když tam pošleš ten výpis, určitě ti poradí, co s tím.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #7 kdy: 18 Únor 2015, 22:03:42 »
Dneska jsem nahlašoval bug na WineHQ -> a kde ten výpis mám najít

A co myslíš změnou WIN verze .

:D omlouvám se za moji neznalost

martyj

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2276
  • Karma: +165/-22
  • Don't buy a new PC, download a better one !
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #8 kdy: 18 Únor 2015, 22:08:14 »
Myslel jsem změnu verze Windows v configu viz obr. ale to je asi blbost, jen mě to napadlo.
Každopádně ten výpis získáš tak, že tu instalačku spustíš přes terminál a výstup zkopíruješ do nějakého texťáku, pak se na to na WineHQ nějaký vývojář podívá.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #9 kdy: 18 Únor 2015, 22:14:06 »


napíšu to i sem kdyby náhodou v tom někdo něco viděl :-)

Citace
fixme:ntdll:NtLockFile I/O completion on lock not implemented yet
fixme:msi:ITERATE_DuplicateFiles We should track these duplicate files as well
err:rpc:I_RpcGetBuffer no binding
err:ole:create_server class {4f5e3a76-f453-4882-ab42-7224f3310de7} not registered
err:ole:CoGetClassObject no class object {4f5e3a76-f453-4882-ab42-7224f3310de7} could be created for context 0x4

« Poslední změna: 18 Únor 2015, 22:16:58 od topseba »

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #10 kdy: 18 Únor 2015, 22:20:42 »
A doufám že se na to "nějaký" ten vývojář podívá :))

topseba

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Age of empires 3 setup.exe "unable to create InstallDriver instance"
« Odpověď #11 kdy: 19 Únor 2015, 13:20:46 »
Nevíte jak dlouho může trvat než mi odpoví ?