Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Dosbox  (Přečteno 1403 krát)

dusty1954

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Dosbox
« kdy: 11 Prosinec 2015, 10:54:09 »
Jsem absolutní začátečník. Lze pod 15.10 provozovat DosBox? Mám v něm účetnictví. Díky.

ntz_reloaded

  • Lokaj
  • Moderátor
  • Závislák
  • *****
  • Příspěvků: 3725
  • Karma: +363/-65535
  • skill :: ur home erly
    • Zobrazit profil
Re:Dosbox
« Odpověď #1 kdy: 11 Prosinec 2015, 11:44:59 »
samozrejme ze se da :)
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

dusty1954

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Dosbox
« Odpověď #2 kdy: 11 Prosinec 2015, 13:03:17 »
Zatím se mi to nedaří. Nedaří se mi spustit ani Wine.

Savalas

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 405
  • Karma: +28/-3
    • Zobrazit profil
Re:Dosbox
« Odpověď #3 kdy: 11 Prosinec 2015, 13:31:53 »
Ve virtualboxu mi pod kubuntu 15.10 dosbox fara v pohode, hry i t602 jedou, jen zvuk je trhanej, ale ani se nedivim.
Kubuntu 16.04/Intel Core i5-3570,  MSI Z77A-G43, 2xKingston HyperX blu 2GB+2xKingston HyperX Fury Blue 8GB/1600MHz, 2xWD Caviar Blue 1TB, Samsung 850 Pro 128GB, SEASONIC SSR-450RM, Audiotrak Prodigy HD2, Leadtek WinFast DTV2000 H, DVD-R/+R LG GH24NS, APC Back-UPS ES 700, Eizo EV2450