Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Pracovní plocha - vzhled, návody, tipy, triky ...  (Přečteno 813887 krát)

existpierre

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #700 kdy: 21 Leden 2008, 19:13:28 »

dostal som chut na ciernu :P

Moc pěkný, mám dost podobný nastavení, ale ty máš lepší okraje oken. Můžu se zeptat, co je to za motiv?

Tema je SlicknesS Black - http://www.gnome-look.org/content/show.php/Slickness+Black?content=73210
ikony mam black and white 2 gloss - http://gnome-look.org/content/show.php/black-white?content=70299

Marp

  • Moderátor
  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 2430
  • Karma: +198/-69
  • Nejčastější příčinou úmrtí je smrt!
    • Zobrazit profil
    • Marek Marp Pszczolka
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo B50-80 & Debian 11 Bullseye

Kony.cz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 269
  • Karma: +4/-10
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #702 kdy: 23 Leden 2008, 07:23:28 »
prosim te, jak se jmenuje ta vec  co mas na pravo... ty ikony pocasi, stav systemu atd ???

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
  • Karma: +171/-25
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #703 kdy: 23 Leden 2008, 07:50:45 »
Konkrétne toto sú gDesklets, choď sem.

Honza-m

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 76
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
    • damater.tym.cz
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #704 kdy: 04 Únor 2008, 15:03:48 »
Moje pracovní plocha je tadyhttp://www.mobilweb.own.cz/obraz/obrazovka.png.Není to nic moc ale snažím se  ;)
Díky za radu :) každý potřebuje (někdy) pomoc :)  :cool:

compaq

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1917
  • Karma: +518/-551
  • Karmu nesleduji, klikáte zbytečně...
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #705 kdy: 04 Únor 2008, 15:05:17 »
Moje pracovní plocha je tadyhttp://www.mobilweb.own.cz/obraz/obrazovka.png.Není to nic moc ale snažím se  ;)
nefunguje
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
  • Karma: +171/-25
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #706 kdy: 05 Únor 2008, 10:15:38 »
compaq: mne v pohode...

compaq

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1917
  • Karma: +518/-551
  • Karmu nesleduji, klikáte zbytečně...
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #707 kdy: 05 Únor 2008, 10:25:04 »
Mě už taky, plocha je to krásná, ale pracovat u toho 8 hodin denně (jako já) tak by mi brzo hráblo... :-)
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
  • Karma: +171/-25
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #708 kdy: 05 Únor 2008, 10:36:08 »
...ale pracovat u toho 8 hodin denně (jako já) tak by mi brzo hráblo... :-)

Záleží od témy metacity, ja osobne mám 90% času plochu zaktytú FireFoxom/OOO/Evincom/tým s čím práve robím :)

Ja mám momentálne toto
« Poslední změna: 05 Únor 2008, 11:01:47 od menganito »

nettezzaumana

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #709 kdy: 06 Únor 2008, 14:53:21 »

--------------------
« Poslední změna: 06 Únor 2008, 14:57:03 od nettezzaumana »

Pavel Půlpán

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4757
  • Karma: +324/-47
    • Zobrazit profil
    • EIX.cz
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #710 kdy: 06 Únor 2008, 14:54:46 »
Ntz rád hady? 8)

Co ta instalačka SMF na ploše? Chceš hackovat fórum? ;D

nettezzaumana

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #711 kdy: 06 Únor 2008, 14:58:33 »
Ntz rád hady? 8)

Co ta instalačka SMF na ploše? Chceš hackovat fórum? ;D
ne, ale delam na masivni uprave SMF, jednou uz jsem ti to psal pres jabber. (ps. to ma byt muj darecek pro ubuntu.cz)

Pavel Půlpán

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4757
  • Karma: +324/-47
    • Zobrazit profil
    • EIX.cz
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #712 kdy: 06 Únor 2008, 15:01:54 »
Jj, mám krátkou paměť... a budou tam buttony typu wtf, utfg, rtfm? ;D

nettezzaumana

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #713 kdy: 06 Únor 2008, 15:05:31 »
Jj, mám krátkou paměť... a budou tam buttony typu wtf, utfg, rtfm? ;D
ne, do teto chvile jsem s nima nepocital, ale ted kdyz o tom premejslim, tak to asi bude nutny :D

ps. bude tam support na pomerne slusnou moznost uzivatelskeho nastaveni >> tzn. budes si moci do hlavicky fora rozhodnout, co tam bude a budes si to moct pojmenovat, takze napriklad misto "zobrazit neprectene prispevky od posledni navstevy" si das "wtf is new?"

Pavel Půlpán

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4757
  • Karma: +324/-47
    • Zobrazit profil
    • EIX.cz
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #714 kdy: 06 Únor 2008, 15:10:42 »
To zní rulézně. 8)

nettezzaumana

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #715 kdy: 06 Únor 2008, 15:20:28 »
to sice rulezne zni, ale byl bych rad, kdybych to dobustlil, pac ted jsem zaseklej na ::
a) nejsem uplne friendly s PHP // ale to takova vada nejni, pac PHPko je vazne jednoduchej jazyk
b) SMF je skutecne divne napsany -- veci jsou tam natvrdo deklarovany a chybi dokumentace, jedina moznost je cist si kod
c) vetsina vystupovych veci je tam pres "templates", ktery musi byt udelany jako webova stranka a ja nejsem ve vytvareni webovych stranek vubec zbehlej

Myro

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
  • Karma: +41/-1
  • skill: Bill
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #716 kdy: 09 Únor 2008, 23:37:13 »
Toto je moja plocha, moc som sa nenatrápil ale je funkčná :-) :



« Poslední změna: 10 Únor 2008, 13:17:02 od Myro »
CPU: Sempron 2800 1,612 Ghz @ 1,800 Ghz. HDD: Seagate 160 GB,Seagate 40 GB. RAM: 1512 MB. Grafika: Nvidia Geforce 6100 OS: Ubuntu HH 8.04.3 Windows XP CZ
Acer Extensa 5620 : Ubuntu HH 8.04.3 / OpenSuse 11 + KDE

Septyk

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 356
  • Karma: +11/-3
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #717 kdy: 10 Únor 2008, 22:11:25 »
http://disk.jabbim.cz/septyk@jabbim.cz/desktop-unor07.png

Je to Kubuntu 7.10 (KDE 3.5.8), ale rozložení jako jsem zvyklej z Gnome. Nemám rád ikonky na ploše, na ploše potřebuju místo když si přerovnávám věci.
NTB MSI ER710X-054CZ, AMD Athlon X2 TK-55 1,8GHz, 2GB DDR2 533MHz, ATI X1270, Atheros WI-FI, atd atd....Ubuntu 11.4

Marp

  • Moderátor
  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 2430
  • Karma: +198/-69
  • Nejčastější příčinou úmrtí je smrt!
    • Zobrazit profil
    • Marek Marp Pszczolka
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo B50-80 & Debian 11 Bullseye

Martin 'Želva' Malý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2438
  • Karma: +252/-43
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #719 kdy: 13 Únor 2008, 19:31:52 »
http://disk.jabbim.cz/septyk@jabbim.cz/desktop-unor07.png

Je to Kubuntu 7.10 (KDE 3.5.8), ale rozložení jako jsem zvyklej z Gnome. Nemám rád ikonky na ploše, na ploše potřebuju místo když si přerovnávám věci.
Asi jsem slepý, ale jak jsi v KDE udělal ty DVA panely? Je to jeden z důvodů, proč jsem na ně nepřešel, přestože se mi jinak mnohem více líbilo než Xfce...
Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Arch, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(

Pokud mi dáváte zápornou karmu, budu rád, když mi napíšete proč, abych aspoň věděl, jak jsem vám uškodil. ;-)

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #720 kdy: 13 Únor 2008, 21:04:08 »
http://disk.jabbim.cz/septyk@jabbim.cz/desktop-unor07.png

Je to Kubuntu 7.10 (KDE 3.5.8), ale rozložení jako jsem zvyklej z Gnome. Nemám rád ikonky na ploše, na ploše potřebuju místo když si přerovnávám věci.
Asi jsem slepý, ale jak jsi v KDE udělal ty DVA panely? Je to jeden z důvodů, proč jsem na ně nepřešel, přestože se mi jinak mnohem více líbilo než Xfce...

Konkrétně ti to neřeknu (nemám ted nikde dostupné KDE), ale vím že to jde velmi lehko naklikat. Zkus nějak poklikat na panel, a určitě to během chvilky najdeš.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Septyk

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 356
  • Karma: +11/-3
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #721 kdy: 13 Únor 2008, 21:45:10 »
Klikni na dolní panel a dej "přidat nový panel"-"panel" ...pak se to tušim optá kde má ten panel být, ale to si nejsem jistej :), rozhodně nahoře :)
NTB MSI ER710X-054CZ, AMD Athlon X2 TK-55 1,8GHz, 2GB DDR2 533MHz, ATI X1270, Atheros WI-FI, atd atd....Ubuntu 11.4

JohnyN

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #722 kdy: 22 Únor 2008, 20:43:50 »
UPDATE  ;D


PELKO

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 410
  • Karma: +35/-25
    • Zobrazit profil
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #723 kdy: 22 Únor 2008, 22:01:41 »
Tomu vravím bordel jak sviňa :D

JohnyN

  • Host
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #724 kdy: 22 Únor 2008, 22:05:16 »
Ono je tam toho oveľa viac, len to zakrýva to okno  ;D
To aby ste sa až tak nezľakli   ;D
Ja mám plochu na bordel.. keď už nie je miesto a ikony sa mi začnú prekrývať, hodím ich do špeciálnej zložky "bordel" a už ich nevidno.. a po mesiaci zistím, že tých 5 GB "bordelu" by bolo treba prečistiť.
To boli časy, keď mali HDD 500 MB  :D