Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Enemy Territory, True Combat Elite - problémy.  (Přečteno 3755 krát)

roninn

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 192
  • Karma: +16/-14
    • Zobrazit profil
Enemy Territory, True Combat Elite - problémy.
« kdy: 13 Srpen 2007, 18:49:17 »
Podle návodů mám nainstalováno Wolfenstein Enemy Territory a True Combat Elite. Vše jede v pohodě až na dvě věci. První je absence zvuku kdy nepomohlo vůbec nic z návodů tady ve fóru a dle návodů z wiki. Snad se to někdy opraví. Druhá a divnější věc je tato. Spustím hru, vytvořím si profil a jdu se připojit. Jakmile ale kliknu na REFRESH LIST tak mi to shodí připojení.  Jsem přez wifi router kterej je připojenej na ADSL modem. Normální net jede skvěle ale tato hra mi toto připojení úspěšně shodí. Spojení se po chvíli samo obnoví. Po kliknutí na refresh list hra jako by na moment zatuhla a cinnost se obnovi az po padu spojení. Poradíte mi někdo co s tím udělat?
Nokia N8, Xiaomi Redmi Note 3, Windows 7, Ubuntu Mate 16.04.2, Kali Linux, Dell Inspiron 17 Touch, Acer Aspire E-1 571, Dell Optiplex 755.

Sarka

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Enemy Territory, True Combat Elite - problémy.
« Odpověď #1 kdy: 01 Září 2007, 20:33:47 »
Ahoj,

právě jsem řešila taky ten zvuk u ET. Návod, co je na wiki mi nezabral. Pomohlo tohle

Kód: [Vybrat]
#!/bin/bash
sudo echo "et.x86 0 0 direct" > /proc/asound/card0/pcm0p/oss
et
viz. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=5246

Sarka

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Enemy Territory, True Combat Elite - problémy.
« Odpověď #2 kdy: 01 Září 2007, 20:50:01 »
BTW: je to prakticky to, co je na wiki, akorat tam je neco ubrany, takhle mi to funguje, to co je na wiki mi nefungovalo. Tudiz jsem byla tak velice troufala a pripsala jsem to tam ;-).

LordAli

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Enemy Territory, True Combat Elite - problémy.
« Odpověď #3 kdy: 02 Září 2007, 14:30:18 »
To s tim pripojenim mi to taky dela. Mam taky router -> modem.
Doma bezim jen router -> WAN (asi dalsi router a antena) a tam me to jde v pohode.

Vi nekdo co s tim ?
Intel Core i5-750
Gigabyte P55-UD3A
NVidia GTX260  ASUS F2J-5D003, ATI Mobility X1400 Debian Lenny (byvavalo)

LordAli

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re: Enemy Territory, True Combat Elite - problémy.
« Odpověď #4 kdy: 28 Prosinec 2007, 10:14:44 »
Tak zase jsem instalil TCE a hlasilo mi to bad subtitution error 36, ale to z wiki mi nepomohlo. Lze to ale nainstalovat pres shell z terminalu.


sudo ln -sf /bin/bash /bin/sh
sudo sh true.combat.elite_0.49b-english-2.run

a pak doinstalovat patch

(jsem si to sem napsal, abych to pak zase nemusel priste hledat ;) )
Intel Core i5-750
Gigabyte P55-UD3A
NVidia GTX260  ASUS F2J-5D003, ATI Mobility X1400 Debian Lenny (byvavalo)