Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Školení nejen k OS Ubuntu pro širokou veřejnost, více informací zde.

Autor Téma: COMPIZ + okraj okna [vyřešeno]  (Přečteno 2177 krát)

johny.nedved

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
COMPIZ + okraj okna [vyřešeno]
« kdy: 20 Říjen 2007, 15:41:40 »
Zdravim , nainstaloval jsem GG a pro akcelerovane prostredi jsem si nainstaloval compizconfig manager . Dobre ale kdyz ho chci v nastaveni VZHLEDU zapnout , tak se mi zapne ale zmizi okraj vsech oken , Nevíte nekdo co s tim?:-) vim ze takovej problem jsem mel i u 7.04 , ale uz je to nakej ten patek a uz nevim jak jsem to nastavoval . Predem dik za rady .
« Poslední změna: 21 Říjen 2007, 21:55:20 od Marcel "Maky" Šuška »

maestick

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 14
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #1 kdy: 20 Říjen 2007, 15:56:22 »
Nekde jsem tu celt ze prej staci alt+f2 a napsat "compiz --replace &" jinak tu je cely navod http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=12906
HP Compaq 6510b, CPU Intel T7500, 1GB RAM, integrovana grafika.
Ubuntu 9.10

Marcel 'Maky' Šuška

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1425
  • Karma: +65/-8
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #2 kdy: 20 Říjen 2007, 16:15:34 »
To je návod na FF, nikoliv na GG. Už se na návodu pracuje. Co se týče mizejících oken, tak to nevím. Mám GG s Compizem nainstlovanýho cca 2 h, zatím žádný problém. Pisněte sem vaší konfiguraci PC, hlavně grafiky. Ati grafiky hodně zlobí na Compizu.

johny.nedved

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #3 kdy: 20 Říjen 2007, 16:19:44 »
ooooooooooooo diky moc ,  ze zacatku se priznam ze jsem nevedel jak na to . ale pak jsems e do toho zaboril a uz to fachci:-) fakt dik moč:-)

johny.nedved

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #4 kdy: 21 Říjen 2007, 10:04:22 »
tak problemy setrvavaj porat. Poprve uz jsem sice rozbehal okraje oken , podle toho navodu , ale zase mi nesel spustit compiz config seting manager , tak jsem vsechno komplet odstranil , compiz-core atd , proste vsechno co melo neco s compiz spolecnyho , pak jsem to tam zase vsechno hodil a compiz sel , ale zase bez ramu , tak pak jsem tam hodil setting manager a v nem jsem si zapnul dekoraci oken . Pak uz slo vsechno v pohode. Ostatne jenom do ty doby nez jsem restartoval PC . Po restartu se mi zapnul compiz , ale zase bez ramu , hejbat s oknama nejde . proste nic . Takze to zas tak jednoduchy jak jsem si myslel neni . V nastaveni tu dekoraci oken , pohybovani s oknem roztahovani oken , atd. mam. Kdyz zmacknu ALT+F2 tak se nic nedeje . Tak jsem zkousel napsat do terminalu to COMPIZ --REPLACE & a tim se compiz vypnul a zase zapnul , ale ramy furt nikde . jo a Grafiku mam ATI radeon 9200 :-) dik za rady

johny.nedved

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #5 kdy: 21 Říjen 2007, 10:59:38 »
tak jeste jeden dodatek ... funguje vsechno v compizu krome ramu oken

chrasty

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 227
  • Karma: +23/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #6 kdy: 21 Říjen 2007, 11:07:01 »
Zkus doinstalovat emerald - Decorator for compiz-fusion, to by mohlo zabrat.

johny.nedved

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #7 kdy: 21 Říjen 2007, 11:20:39 »
no tak ramy sice videt nejsou , ale uz tam jsou , aspon neviditelny .. a kdyz zapnu v compizu dekoraci oken tak se zobrazej jenom tlacitka na zavrit , minimalizovat , a maximalizovat . a pri otevreni nakyho okna mi to tam hazi uplne naky divny textury.

johny.nedved

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: COMPIZ + okraj okna
« Odpověď #8 kdy: 21 Říjen 2007, 11:32:44 »
super trochu jsem si s tim pohral a uz to beha . doufa ze bude behat i po restartu. dik za rady vsem .