Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: CS 1.6  (Přečteno 1877 krát)

BluE-eYEd-GuY

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
CS 1.6
« kdy: 19 Leden 2008, 22:29:39 »
potrebuju radu : kdyz zapnu cs tak mam ruzovou obrzovku nebo jinak barevno nebo se to vypne nevite jak se toho zbavit ?jo a kdyz si prenastavim rozliseni tak to taky nejde nebo se to vypne sem zvyklej hrat v okne na 800 krat 600 nebo nizsi (tak sem hral na windows xp ale nedavno se mi tam dostali viry a nesli zapnot tak sem nainstaloval ubuntu 7.10 - Gutsy Gibbon (sem teprv novacek v linuxech))!!!je to dulezity!!! protoze musim hrat s klanem ligu(v cs se hodne vyznam)
[img=http://aycu07.webshots.com/image/40886/2000363214489631323_rs.jpg]

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
  • Karma: +59/-10
    • Zobrazit profil
Re: CS 1.6
« Odpověď #1 kdy: 19 Leden 2008, 23:57:28 »
Když jste nováček - máte nainstalované ovladače na grafickou kartu?
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

BluE-eYEd-GuY

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: CS 1.6
« Odpověď #2 kdy: 20 Leden 2008, 12:18:34 »
nn me nak nesly, nwm jak naistalovat soubor .run (jestli vite o nakem driveru tak mi dejte pls odkaz)(mam graficku kartu ati radeon x700se)
jo a kdyz sem dal sprva sprvce nesvobodnych ovladacu a dal povolit tak sem pak restartnul pc a napsalo to chybu a mam rozliseni jen 800 krat 600 a vic mi njde nastavit a to cs ted nejde zapnout

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
  • Karma: +59/-10
    • Zobrazit profil
Re: CS 1.6
« Odpověď #3 kdy: 20 Leden 2008, 12:35:41 »
soubor run spustíte pomocí sh <soubor>.run...
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net