Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Call of Duty 2  (Přečteno 9638 krát)

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Call of Duty 2
« kdy: 20 Leden 2008, 14:59:47 »
Zdravím, tuto hru jsem rozjel ale mám teď dva problémy:
1)Hra je ve fullscrenu ale nahoře se mi zobrazuje GNOME panel (mam ho defaultně nahoře), což nechci a mám tušení že dole mi možná ten kousek chybí (nevim, hru neznam).
2)Jakmile hru vypnu, přepnu se do mimořádného stupidního rozlišení (tak 800x640?) a musim restartovat Xka.

Díky, za vyřešení.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #1 kdy: 20 Leden 2008, 15:06:02 »
No a mám hned jinej problém :(. Nemůžu to z neznámého důvodu vůbec spustit. Napřed na mně vyskočí okno  s tímto

Kód: [Vybrat]
Error during initialization.
Couldnt load default_localize_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from correct folder.

a potom s tímto
Kód: [Vybrat]
CoD2 MP 1.3 build win-x86 May  1 2006
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
Z:\home\duffy/main
Z:\home\duffy/raw
Z:\home\duffy/raw_shared
Z:\home\duffy/devraw
Z:\home\duffy/devraw_shared

File Handles:
----------------------
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default_localize_mp.cfg.  Make sure Call of Duty is run from the correct folder.


Ještě pro doplnění spouštím soubor:
Kód: [Vybrat]
/media/sdb1/home/duffy/ASTORAGE/Call of Duty 2/CoD2MP_s.exe
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Myro

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
  • Karma: +41/-1
  • skill: Bill
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #2 kdy: 21 Leden 2008, 20:32:09 »
Pred hraním vypni compiz, to virieši problem s tým GNOME panelom
CPU: Sempron 2800 1,612 Ghz @ 1,800 Ghz. HDD: Seagate 160 GB,Seagate 40 GB. RAM: 1512 MB. Grafika: Nvidia Geforce 6100 OS: Ubuntu HH 8.04.3 Windows XP CZ
Acer Extensa 5620 : Ubuntu HH 8.04.3 / OpenSuse 11 + KDE

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #3 kdy: 21 Leden 2008, 20:36:08 »
A ten problém že to nemůžu spustit :D ?
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Myro

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
  • Karma: +41/-1
  • skill: Bill
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #4 kdy: 21 Leden 2008, 21:59:40 »
Skúšal si to reinštalnuť? A singleplayer beží? A čo takto to skusit spustit z Aplikácie-wine? U mna to celkom pekne fachčí :-)
CPU: Sempron 2800 1,612 Ghz @ 1,800 Ghz. HDD: Seagate 160 GB,Seagate 40 GB. RAM: 1512 MB. Grafika: Nvidia Geforce 6100 OS: Ubuntu HH 8.04.3 Windows XP CZ
Acer Extensa 5620 : Ubuntu HH 8.04.3 / OpenSuse 11 + KDE

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #5 kdy: 21 Leden 2008, 22:06:43 »
Zkoušel,zkoušel,neběží.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
  • Karma: +59/-10
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #6 kdy: 22 Leden 2008, 09:33:56 »
S největší pravděpodobností spouštíte soubor špatně...
cd /místo/kde/je/spouštěč
wine soubor.exe
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

afk_cz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 283
  • Karma: +15/-3
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #7 kdy: 22 Leden 2008, 10:01:49 »
2)Jakmile hru vypnu, přepnu se do mimořádného stupidního rozlišení (tak 800x640?) a musim restartovat Xka.
neni treba restartovat Xka, staci si v nastaveni systemu nakliknout zpet spravne rozliseni. neprijdete tak o spustene aplikace.
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #8 kdy: 22 Leden 2008, 15:06:41 »
S největší pravděpodobností spouštíte soubor špatně...
cd /místo/kde/je/spouštěč
wine soubor.exe

Spouštím to přesně takto.

2)Jakmile hru vypnu, přepnu se do mimořádného stupidního rozlišení (tak 800x640?) a musim restartovat Xka.
neni treba restartovat Xka, staci si v nastaveni systemu nakliknout zpet spravne rozliseni. neprijdete tak o spustene aplikace.

Díky za radu, až tu hru zprovozním bude se hodit :).
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
  • Karma: +59/-10
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #9 kdy: 22 Leden 2008, 18:21:03 »
tak jste musel smazat soubor s jazykem, protože hra hlásí, že chybí.. A pokud chybí, tak to může být jedině špatnou cestou a nebo tím, že tam prostě neni
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #10 kdy: 07 Duben 2008, 17:49:33 »
zdravim mam obdobny problem ako Duffy ale tuto hlasku mi vypisuje este pred instalaciou
a okrem toho vypisuje ze nemoze citat default.cfg
Najprv sa mi objavi toto:
Error during initialization:
Couldn´t load default.cfg. Make sure Call of Duty is run from correct folder.

dam ok a vyhodi mi konzolu hry:

CoD2 1.0 build win-x86 Oct  6 2005
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
Z:\home\juraj/main
Z:\home\juraj/raw
Z:\home\juraj/raw_shared
Z:\home\juraj/devraw
Z:\home\juraj/devraw_shared

File Handles:
----------------------
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default.cfg.  Make sure Call of Duty is run from the correct folder.

HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #11 kdy: 08 Duben 2008, 22:19:37 »
oki ludia problem s instalaciou som vyrisil stacilo prekonvertovat subor z .daa na .iso a fici to uz v poho uvidime ako sa situacia vyvinie dalej po instalacii
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: Call of Duty 2
« Odpověď #12 kdy: 19 Duben 2008, 11:11:03 »
tak prusvih  :D ide mi to zvlastne ako keby som nemal nakopnuty directX ale pritom som nahodil najnovsie ovladace

skusal som to rozbehat pod cedegou ale tam mi vypisuje taku blbost ze mam zastaraly windows pritom som tam nahodil emulaciu winxp  :-\
« Poslední změna: 19 Duben 2008, 11:40:06 od tayllor »
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)