Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Jak se přepnout u fullscreen hry zpět na plochu?  (Přečteno 17530 krát)

Milhouse

  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5700
  • Karma: +236/-37
    • Zobrazit profil

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

reaper

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 434
  • Karma: +15/-0
    • Zobrazit profil
    • http://ronny.rammsteinfan.cz/
Re: Jak se přepnout u fullscreen hry zpět na plochu?
« Odpověď #26 kdy: 27 Březen 2008, 00:11:03 »
a qgamex to neumi? :-)
IBM/Lenovo Thinkpad R61 14", Intel Core 2 Duo T7250 - 2GHz @ 800MHz, 2GB RAM, 160GB + 300GB HDD, Intel X3100 - Ubuntu 8.04

Milhouse

  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5700
  • Karma: +236/-37
    • Zobrazit profil
Re: Jak se přepnout u fullscreen hry zpět na plochu?
« Odpověď #27 kdy: 27 Březen 2008, 08:20:05 »
Jestli už jde Qgamex zkompilovat a autor Doležel dodal návod, tak jistě ano. ;)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Bosf

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 475
  • Karma: +50/-43
  • [ZDE SI PŘEDSTAVTE AVATAR]
    • Zobrazit profil
Re: Jak se přepnout u fullscreen hry zpět na plochu?
« Odpověď #28 kdy: 27 Březen 2008, 16:57:13 »
No win klavesu by som radsej uz defaultne dal na menu. Viem ze je to kopirovanie chovania Win, ale je to fajn funkcia. A co uz ked sa ta klavesa vola win a nie lin :)
za to bych vraždil, kdyby to tak někdo udělal, protože tahle klávesa je trošku moc na prstech, než aby to dělalo víc užitku, než škody... Vzpomínám na chvíle, kdy jsem měl nutkání klávesnici rozsekat právě kvůli Win menu :)
Rád vzpomínám na chvilky kdy mě win vyhodil z krásně rozjetého závodu těsně před nabouríním nebo před tím než jsem dopadl na vlajku (CTF) jen aby mi ukázal kránsnou nabídku start.
windowsácke aplikácie z overených repozitárov?

reaper

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 434
  • Karma: +15/-0
    • Zobrazit profil
    • http://ronny.rammsteinfan.cz/
Re: Jak se přepnout u fullscreen hry zpět na plochu?
« Odpověď #29 kdy: 28 Březen 2008, 00:08:36 »
Jestli už jde Qgamex zkompilovat a autor Doležel dodal návod, tak jistě ano. ;)
ja tam navod na kompilaci vidim..
IBM/Lenovo Thinkpad R61 14", Intel Core 2 Duo T7250 - 2GHz @ 800MHz, 2GB RAM, 160GB + 300GB HDD, Intel X3100 - Ubuntu 8.04

mycz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 208
  • Karma: +9/-7
  • Lysergic acid diethylamide
    • Zobrazit profil
Re: Jak se přepnout u fullscreen hry zpět na plochu?
« Odpověď #30 kdy: 28 Březen 2008, 14:06:56 »
nevite prosim nekdo proc mi, kdyz chci neco pustit pres qgamex vyhodi toto:
Kód: [Vybrat]
QApplication::palette: Please instantiate the QApplication object first
QWidget: Must construct a QApplication before a QPaintDevice
?
Píchali bychom si i vitamín C, kdyby to bylo ilegalní!