Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Instalace Wow  (Přečteno 6555 krát)

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Instalace Wow
« kdy: 27 Leden 2008, 13:42:11 »
Zdravím při instalaci výše uvedené hry mi hlásí tuto chybu

Citace
The installer was unable to read the file "<unknown>". This error may be caused by problems with the media or drive at --for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#terrain.MPQ\World\Maps\Kalimdor\Kalimdor_34_49.adt", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

EDIT: Sry, dal jsem to sem ve spěchu. Znamená to že mám prostě poškozenou instalačku a mám si sehnat nějakou jinou (třeba odsuď http://www.worldofwarcraft.com/downloads/files/pc/wowclient-downloader.exe ?). Nebo je v tom něco jiného?
« Poslední změna: 27 Leden 2008, 14:51:17 od Duffy »
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

ady709

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 212
  • Karma: +17/-7
    • Zobrazit profil
Re: Instalace Wow
« Odpověď #1 kdy: 27 Leden 2008, 21:57:49 »
Ahoj, u mě šel WOW spustit rovnou z adresáře kam se nainstaloval ve windows, čímž ti sice neodpovídám na tvoji otázku, ale chci říct, že WOW je jedna z věcí, které jdou ve wine uplně bezvadně, jenom stojí za to do souboru Program Files\World of Warcraft\WTF\Config.wtf přidat řádek 
SET gxApi "opengl"
čímž jsem na svém kompu dosáhl uspokojivého fps. Mnohem lepší než d3d.
Mnoho zdaru s wowkama...

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Instalace Wow
« Odpověď #2 kdy: 29 Leden 2008, 20:39:15 »
Tak byli asi vážně poškozený CDčka. Tak jsem si stáhnul ten trial, nainstaloval i BC a spustil patche. Změnil jsem realmlist na můj oblíbenej neofík, nalogoju se a co se nestane. Začnou se mi stahovat další patche (který už ale na tom neofíku nepotřebuju). Tak jsem se poštoural v config.wtf a odstranil dva řádky:

Kód: [Vybrat]
SET realmList "us.logon.worldofwarcraft.com"
SET patchlist "us.version.worldofwarcraft.com"

Nicméně ihned po spuštění hry se tam opět přidají. Tak to mi teď poradte co s tím.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
  • Karma: +59/-10
    • Zobrazit profil
Re: Instalace Wow
« Odpověď #3 kdy: 29 Leden 2008, 22:06:07 »
nastavit práva roota nebo jen pro čtení
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Instalace Wow
« Odpověď #4 kdy: 29 Leden 2008, 22:45:48 »
Nápad určitě vynikající, do souboru se už nic nezapisuje. Nicméně patch to vyžaduje stále :(.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

ady709

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 212
  • Karma: +17/-7
    • Zobrazit profil
Re: Instalace Wow
« Odpověď #5 kdy: 30 Leden 2008, 06:12:29 »
ahoj, jesli máš stejnej problém jako sem  měl já, tak to je tim, že zřejmně spouštíš launcher.exe čico... musíš spustit přímo wow.exe a jesli ani tohle nepomůže tak nevim....

Duffy

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 436
  • Karma: +24/-6
    • Zobrazit profil
Re: Instalace Wow
« Odpověď #6 kdy: 30 Leden 2008, 22:19:48 »
ahoj, jesli máš stejnej problém jako sem  měl já, tak to je tim, že zřejmně spouštíš launcher.exe čico... musíš spustit přímo wow.exe a jesli ani tohle nepomůže tak nevim....

wow.exe spouštím samozřejmě. Kdybych spouštěl launcher.exe tak by byl problém jinej, začalo by to hned stahovat patche ale může se to odkliknout a (obvykle) se hra spustí bez problémů.
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.