Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Školení nejen k OS Ubuntu pro širokou veřejnost, více informací zde.

Autor Téma: Scarabeus - české Scrabble  (Přečteno 2153 krát)

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 832
  • Karma: +43/-5
    • Zobrazit profil
Scarabeus - české Scrabble
« kdy: 29 Leden 2008, 23:08:44 »
S manželkou jsme si kdysi na windows oblíbili hru Criss Cross obdoba Scrabble, bohužel tato windowsí aplikace pod wine běhá prachbídně. Tak jsem browsil, a jediné na co jsem narazil ve verzi pro linux a samozřejmě v češtině byl program Scarabeus Bohužel soubor Makefile je asi začarovaný, ačkoliv kompilace proběhne "podle mě" v pořádku(1-3 warningy,error žádný), tak checkinstall při instalaci zahlásí chybu > chybné cesty. Výpis sem zatím nedávám. Autorovi jsem psal, bohužel do dnešního dne jsem nedostal odpověď. Tudíž chci požádat nějakého dalšího kompilistu, nebo programátora, jestli by se na to nekouknul a nepomohl.
PS: Pár programů jsem si již kompiloval, ale tady selhávám. Dík za pomoc.
Aj dont spíík ííngliš :)

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
  • Karma: +171/-25
    • Zobrazit profil
Re: Scarabeus - české Scrabble
« Odpověď #1 kdy: 30 Leden 2008, 07:39:34 »
Ak som to správne pochopil, najprv si musíš makefile upraviť, nastaviť cesty kam sa bude inštalovať, prípadne cesty ku knižniciam, ktoré potrebuje... Nepreskočil si tento krok?

BTW nevie niekto o slovenskom Scrabble?

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 832
  • Karma: +43/-5
    • Zobrazit profil
Re: Scarabeus - české Scrabble
« Odpověď #2 kdy: 30 Leden 2008, 09:50:02 »
Ak som to správne pochopil, najprv si musíš makefile upraviť, nastaviť cesty kam sa bude inštalovať, prípadne cesty ku knižniciam, ktoré potrebuje... Nepreskočil si tento krok?
Ne soubor jsem pochopitelně upravoval a knihovny mám.
Aj dont spíík ííngliš :)

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
  • Karma: +171/-25
    • Zobrazit profil
Re: Scarabeus - české Scrabble
« Odpověď #3 kdy: 30 Leden 2008, 11:20:44 »
Skúšal som a tiež mi nejde... možno bude problém aj v tom, že je to 4 roky stará verzia :(