Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: zasa wow  (Přečteno 5348 krát)

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
zasa wow
« kdy: 27 Duben 2008, 11:58:33 »
zdraim ludkovia mam taky dotaz mozno tu uz aj bol rieseny ale prehladal som forum a nic takeho som si nevsimol. proste moj problem je nasledovny:
Spustim hru, a mi nahodi pprihlasovacie okno, ale to je asi o 1/3 posunute nadol neviete ako to mam napravit? ::)
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

Jiří :Kačer: Voseček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 667
  • Karma: +54/-2
  • občasný návštěvník
    • Zobrazit profil
    • Můj weblog
Re: zasa wow
« Odpověď #1 kdy: 27 Duben 2008, 12:17:22 »
Proveď všechna nastavení a úpravy, která jsou na Wiki, může to pomoct.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #2 kdy: 27 Duben 2008, 13:00:19 »
mno upravy som urobil obraz sa mi sice posunul na spravnu velkost, ale zvuk itak nefici, zacalo to sekat, chyba akosi vela skriptov (napr. moja postavicka nema nohy a tvar) a nakoniec vidim ikony ktore mam na ploche(npr. stav pripojenia siete, konzolu, kos a taaaaq)  ::)
« Poslední změna: 28 Duben 2008, 09:05:24 od tayllor »
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #3 kdy: 30 Duben 2008, 09:32:57 »
tak som stiahol tento config a uz ide vsetko jak ma, neseka mi grafika, v poho zvuk proste vsetko je oki

tu je config

http://wiki.ubuntu.cz/World%20of%20Warcraft?action=AttachFile&do=get&target=Config.wtf
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

Jiří :Kačer: Voseček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 667
  • Karma: +54/-2
  • občasný návštěvník
    • Zobrazit profil
    • Můj weblog
Re: zasa wow
« Odpověď #4 kdy: 30 Duben 2008, 12:51:19 »
Jo, tenhle config.wtf taky bratrovi vyřešli poslední problém. Prostě to chce využít to, co wiki návod nabízí a pojede to :)
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #5 kdy: 01 Květen 2008, 07:02:45 »
hele pls.. ja maj zase jinaci problem..s patchema.. at spustim klidne launcher.exe  tak se mi nestahuji patche..Smutek   .. a kdyz stahnu z netu.. tak se ukaze takova obrazovka.. kde dole blika : Waiting for files to close...  cekal sem uz hodinu a nic to nedelalo.. prosim poradte:(

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #6 kdy: 01 Květen 2008, 20:26:21 »
cau nemas nahodou zapnuty firewall na compe alebo na modeme? cital som na nete ze moze to robit hlavny problem
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #7 kdy: 04 Květen 2008, 16:57:10 »
a jak ho vypnu??

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #8 kdy: 05 Květen 2008, 17:14:00 »
pokial si si ziaden firewall neinstaloval tak bude iba na routeri
na router sa dostanes takto: v internetovom prehliadaci zadas 192.168.1.1 tam bude od teba pytat heslo a pouzivatela, standardne je heslo aj pouzivatel rovnaky teda admin, pokial by ti to vypisalo chybu najdi si tieto informacie v navode co si dostal k routru.....akonahle sa dostanes na router poprehrabuj sa v tom, tam najdes polozku ci je alebo nie je zapojeny firewall.....pokial je zapojeny taq ho vypni a malo by to fungovat...pokial nie je zapojeny taq bohuzial v takomto pripade ti nepomozem  :-\
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #9 kdy: 05 Květen 2008, 17:16:26 »
este ma napdalo ktoru verziu potrebujes? pretoze celkovo hru a patche najdes na stranke:
http://txsgaming.com/wowpatches/

ja som si celu hru stiahol odtial a nemam problem

HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #10 kdy: 05 Květen 2008, 17:32:36 »
verzi mam en-US  a driv mi to jelo.. ale ted nas server prestoupil na vyssi... a patch mi nejde nainstalovat..:(... tak ja zkusim ten router

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #11 kdy: 05 Květen 2008, 17:38:05 »
pocky...  kam mam ale zadat to cislo 192.168.1.1 ??   do vyhledavace??   .. promin ale ja s routrem jeste nikdy nepracoval.. a jinak doma mame PC  2 ...  tak jestli to nejak vadi ...??
« Poslední změna: 05 Květen 2008, 17:40:54 od redmoon39 »

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #12 kdy: 06 Květen 2008, 00:30:16 »
to vobec nevadi ze mate 2 PC doma
jj spusti firefox alebo operu alebo akykolvek program pod ktorym surfujes na nete
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #13 kdy: 06 Květen 2008, 12:09:51 »
 ??? ??? :'( :'(  to kdyz dam do vyhledavace tak  mi tam vyjede  hafo stran..:(  ja nwm ktera z nich to je..

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #14 kdy: 06 Květen 2008, 15:51:19 »
prosim kdyby to byla moznost vypnout a zapnout firewall pres terminal.. tak bych to uvital..

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #15 kdy: 06 Květen 2008, 18:55:33 »
sorac chlape na terminal nesom expert  ;)

na tvojom mieste by som si hru a patche stiahol z tejto stranky...server maju rychly takze hru aj s patchmi by si v zavislosti od pripojenia na net mohol mat rozbehanu komplet nieco za hodku aj pol
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #16 kdy: 06 Květen 2008, 19:36:57 »
ale ja je stahnu.. ale pak nejdou nainstalovat:(  .. jinak patche nejsou ani tak problem.. proste povolit aby se sami stahle.. (to taky neni problem)  a NAINSTALOVALI   (to je problem)  :D:D

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #17 kdy: 08 Květen 2008, 10:14:36 »
som si spomenul to iste robilo aj mne (ked som siel podla wiki zhodou okolnosti :D )
ja som sa vykaslal na navod stiahol hru z tej stranky http://txsgaming.com/wow/WoW-Full-enUS-Preinstalled-2.3.2.rar (uplne prva polozka) tato hra uz je aj nainstalovana. A potom som stiahol z tej stranky uplne posledny patch teda  http://txsgaming.com/wowpatches/WoW-2.4.0-enUS-patch.exe a ostatne uz slo samo :D
(pre istotu si nechaj instalacku co mas podla wikini na compe, koli tomu ze ked by ti to nefungovalo taq aby si na mna nenadaval :D )
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #18 kdy: 08 Květen 2008, 12:40:49 »
jj oki dik

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
  • Karma: +14/-4
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #19 kdy: 08 Květen 2008, 13:20:28 »
pomohol som ti? alebo si nasiel ine riesenie?
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #20 kdy: 08 Květen 2008, 14:35:27 »
pomohol som ti? alebo si nasiel ine riesenie?


mno.. spis se mi to jeste stahuje:D ta hra.. patch uz mam.. ale jeste ta hra:D

Deafboy

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 77
  • Karma: +3/-2
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #21 kdy: 15 Květen 2008, 12:22:25 »
pri patchovani chlapci musite zmenit vo wine verziu win ktoru vidi aplikacia... pre wow patche odporucam WinNT4 ;)
Ubuntu som prestal pouzivat vzhladom na jeho bugy kazdodenne, no sem-tam rad zabludim na toto forum a som este radsej ked viem pomoct

redmoon39

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: zasa wow
« Odpověď #22 kdy: 15 Květen 2008, 20:11:02 »
dik to zkusim ;) :)