Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: Neukazuje mi okraje okna [vyřešeno]  (Přečteno 2378 krát)

unknown

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Neukazuje mi okraje okna [vyřešeno]
« kdy: 08 Červen 2008, 15:45:25 »
 ??? NEvie niekto ako mam nastavit abi my ukazovalo okraj okna. Neviem precomy to neukazuje . Myslim to ked je na pravo-hore Minimalizacia, maximalizacia, a vipnutie (x).
« Poslední změna: 08 Červen 2008, 19:35:20 od Martin 'Želva' Malý »

Martin 'Želva' Malý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2438
  • Karma: +252/-43
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Neukazuje my okraje okna
« Odpověď #1 kdy: 08 Červen 2008, 15:46:47 »
Jestli používáte 3D efekty, tak se to tadY asi už milionkrát řešilo, zkuste pohledat.
Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Arch, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(

Pokud mi dáváte zápornou karmu, budu rád, když mi napíšete proč, abych aspoň věděl, jak jsem vám uškodil. ;-)

premet

  • Host
Re: Neukazuje my okraje okna
« Odpověď #2 kdy: 08 Červen 2008, 16:38:22 »
Mrkněte se jestli máte nainstalovaný balík compizconfig-settings-manager, pak se mrkněte do systém -> volby -> advanced desktop effect settings a pod kategorií efekty je efekt windows decoration  ;).

unknown

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: Neukazuje my okraje okna
« Odpověď #3 kdy: 08 Červen 2008, 16:42:31 »
no0 mal som zapnute tie Vizualne efekty. ale aj tak pacia sa my neda sa to s nimy naraz ?

Martin 'Želva' Malý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2438
  • Karma: +252/-43
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Neukazuje my okraje okna
« Odpověď #4 kdy: 08 Červen 2008, 18:05:21 »
Zkusil jste to, co napsal Premet? Máte ten balík nainstalovaný a v nastavení efektů je ta volba povolena? Určitě se to dá s nimi naráz, ale musíte zkusit, co vám Premet napsal ;)

Neumím slovensky, ale u nás je 3.pád slova já MI a ne MY, nevím jak Slováky, ale mně to připadá divný...
Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Arch, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(

Pokud mi dáváte zápornou karmu, budu rád, když mi napíšete proč, abych aspoň věděl, jak jsem vám uškodil. ;-)

unknown

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 28
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: Neukazuje my okraje okna
« Odpověď #5 kdy: 08 Červen 2008, 19:15:59 »
OK diki za radu ...... ..... .... ... .. . ;)

ac.milan

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 19
  • Karma: +2/-0
  • Milan
    • Zobrazit profil
Re: Neukazuje my okraje okna
« Odpověď #6 kdy: 09 Červen 2008, 00:54:47 »
Zkusil jste to, co napsal Premet? Máte ten balík nainstalovaný a v nastavení efektů je ta volba povolena? Určitě se to dá s nimi naráz, ale musíte zkusit, co vám Premet napsal ;)

Neumím slovensky, ale u nás je 3.pád slova já MI a ne MY, nevím jak Slováky, ale mně to připadá divný...

No ano aj mne to pride dost divne,a spravne ma byt MI...to obcas sa tu vyskytne omyl,ked pise niekto,kto v skole nedava pozor,najcastejsie deti vo veku 13-16 rokov...;)
PC: MB MSI K9VGM-V, AMD Athlon64 3000+, 2 GB RAM DDR2-800 AM1, HDD 160 GB 7200rpm SATAII, Gainward 7600GS 256MB, LCD Benq FP91G+, Windows XP SP3 + Windows 7 x86 RC

NTB: MSI M670-091SK - AMD Sempron64 3600+, 2x1 GB RAM DDR2-667 Transcend, HDD WDC 120 GB 5400rpm SATA,  GeForce Go 6100, Windows XP SP3 + Ubuntu 9.04 x64

Martin 'Želva' Malý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2438
  • Karma: +252/-43
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Neukazuje mi okraje okna [vyřešeno]
« Odpověď #7 kdy: 09 Červen 2008, 10:40:09 »
Mě bude 16.6. 14, ve škole dávám dost pozor, ale u PC jsem s myšlením na 0, takže se sem tam přistihnu, že jsem napsal totální blbost. ;)
Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Arch, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(

Pokud mi dáváte zápornou karmu, budu rád, když mi napíšete proč, abych aspoň věděl, jak jsem vám uškodil. ;-)