Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]  (Přečteno 3140 krát)

GlidingFLY

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1201
  • Karma: +56/-11
    • Zobrazit profil
Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]
« kdy: 24 Červenec 2006, 11:56:41 »
Ksakru nemůžu změnit distribution-logo v gnome panelu u menu aplikací. Už jsem zkusil ledacos. Nechci tam mít Ubuntu logo, chci tam mít svoje logo. Jak to že to v Dapperovi nejde když u verze OS 5.10 to bylo tak snadné :(
» ASUS® M4A87TD EVO, CPU Phenom II X4 905e, RAM 8GB, SW Raid1 2xWD1002FAEX 1TB, ATI™Radeon™HD 4670, PCIcombo USB2/FW, Samsung SH-S223C * 10.04 64-bit - Gnome«

Martin

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 20
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
    • http://www.koxx.fr
Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 24 Červenec 2006, 14:30:15 »
v Xubuntu to ide =D
Navštivte konferenci o UBUNTU na Jabberu (JID: ubuntu@conf.netlab.cz)
Návod , Archiv, Webový přístup

Jan Nekvasil

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 620
  • Karma: +61/-0
    • Zobrazit profil
Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 24 Červenec 2006, 14:56:08 »
Že by /usr/share/icons/Human/rozměr/places/start-here.png ?

GlidingFLY

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1201
  • Karma: +56/-11
    • Zobrazit profil
Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 24 Červenec 2006, 16:03:23 »
Kdepák, to už mám za sebou. Zkoušel jsem jako první věc. Ubuntu logo se tvrdošíjně drží a je někde zažrané mnohem hlouběji. A mně to fakt nadzvedává.
Zaměnil jsem všechny výskyty start-here.png v systému za svoje.png a nepomohlo to. To jenom na okraj.
» ASUS® M4A87TD EVO, CPU Phenom II X4 905e, RAM 8GB, SW Raid1 2xWD1002FAEX 1TB, ATI™Radeon™HD 4670, PCIcombo USB2/FW, Samsung SH-S223C * 10.04 64-bit - Gnome«

Krtko

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 540
  • Karma: +32/-3
    • Zobrazit profil
Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 24 Červenec 2006, 17:45:41 »
daj si vyhladat distributor-logo.png

ps: no ja pouzivam t klasicke menu all in one a tam to ide ale vsimol som si ze v menubare mi to nezmenilo ale iba ked som si ho dal na panel; v zozname appletov bola moja ikonka.

GlidingFLY

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1201
  • Karma: +56/-11
    • Zobrazit profil
Změna distribučního loga v nabídce? [vyřešeno]
« Odpověď #5 kdy: 24 Červenec 2006, 19:14:09 »
Tak už to mám, to by jeden neřekl :( Tu ikonu musíme mít pouze v jediné složce, tou jest:
/usr/share/icons/Tango/scalable/places/
a v ní přepsat soubor start-here.svg jiným stejnojmenným logem, nejlépe o velikosti 32x32 bodů, a vyrobeno to musí být nějakým editorem formátu typu SVG (tedy Inkscape nebo Illustrator).
Tak to ponechávám bez komentáře :(
» ASUS® M4A87TD EVO, CPU Phenom II X4 905e, RAM 8GB, SW Raid1 2xWD1002FAEX 1TB, ATI™Radeon™HD 4670, PCIcombo USB2/FW, Samsung SH-S223C * 10.04 64-bit - Gnome«