Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: PS3 media server  (Přečteno 2042 krát)

play3man

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 287
  • Karma: +10/-3
    • Zobrazit profil
PS3 media server
« kdy: 18 Březen 2009, 14:22:35 »
Mam problem zo sietou cez program Ps3 media server na linux.V navode na windows je pisane ze ked si zapnem ps3 a program tak my program sam najde ps3 v sieti. No ale to sa nestane hlada a potom napise chybu ze ps3 nenasiel a "You can also check traces and/or configuration, or also the debug.log file" preklad google prekladaca "Môžete tiež skontrolovať, stopy a / alebo konfiguráciu, alebo aj debug.log obrázok." no tak debug.log som nasiel ale nejde my otvorit len cez open office
no vobec neviem co tam ma spravit. A v ps3 mam povolene servery v nadstaveniach. Skusal som aj kliknut v ps3 na search media server no nic nenasiel diky moc za radu.
Stovky článků o hrách pro konzole značek Sony PlayStation, Microsoft Xbox a Nintendo. Sortiment se každým dnem rozšiřuje! Konzolista.cz
https://www.facebook.com/konzolista.cz
http://konzolista.tiscali.cz/

play3man

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 287
  • Karma: +10/-3
    • Zobrazit profil
Re: PS3 media server
« Odpověď #1 kdy: 07 Duben 2009, 22:35:38 »
no tak uz sa my ho podarilo rozbehat uz je vidiet aj v ps3 a aj subory ktore si na zdielam ale v 47 mb sa my program zruti a som dopozeral alebo dokopiroval. Program to video transkoduje aby ho ps3 prehrala. pls pomozte :'(
Stovky článků o hrách pro konzole značek Sony PlayStation, Microsoft Xbox a Nintendo. Sortiment se každým dnem rozšiřuje! Konzolista.cz
https://www.facebook.com/konzolista.cz
http://konzolista.tiscali.cz/

play3man

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 287
  • Karma: +10/-3
    • Zobrazit profil
Re: PS3 media server
« Odpověď #2 kdy: 27 Duben 2009, 16:38:46 »
Este som zistil ze pri pade napise program vo vipise "Error:Out Of memory" a potom sa to zruti. Ale netusim kde a uz vobec netusim ako to viriesit moc prosim uz som stoho zufaly. Moc dik
« Poslední změna: 27 Duben 2009, 16:40:22 od Fuse 10 »
Stovky článků o hrách pro konzole značek Sony PlayStation, Microsoft Xbox a Nintendo. Sortiment se každým dnem rozšiřuje! Konzolista.cz
https://www.facebook.com/konzolista.cz
http://konzolista.tiscali.cz/