Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: /.ETwolf  (Přečteno 2837 krát)

Flux$

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 71
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« kdy: 03 Listopad 2006, 16:49:09 »
Nemohu rozjet pod Edgy  /enemy-territory

pokazde kdyz zapnu hru odpoji mne ta hra ET od site samo.

Nevim cim to bude.
~/Ubuntu 8.10

deyf

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« Odpověď #1 kdy: 04 Listopad 2006, 00:07:11 »
Ja kdyz se pripojuji ke hre tak to v tom okamziku cely spadne.

eStar

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 455
  • Karma: +8/-2
    • Zobrazit profil
    • http://www.linuxsoftware.cz/
/.ETwolf
« Odpověď #2 kdy: 04 Listopad 2006, 08:24:26 »
Citace: VLAD0
Nemohu rozjet pod Edgy  /enemy-territory

pokazde kdyz zapnu hru odpoji mne ta hra ET od site samo.

Nevim cim to bude.
Včera sem tu hru zkoušel hrát a mám ten sami problém kdyz sem chvilku v ET tak mi spadne internet :( .
Edit: Navíc velmi často padá.

deyf

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« Odpověď #3 kdy: 04 Listopad 2006, 23:30:05 »
lol ... tak to sme teda trojka :-) ... teda :-(

nojvirt

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 286
  • Karma: +5/-5
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« Odpověď #4 kdy: 06 Listopad 2006, 11:25:32 »
Kubuntu 6.10, cista instalace + updaty, ET slape bez problemu...
Ubuntu od 5.04...

"My howercraft is full of eels!!"

eStar

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 455
  • Karma: +8/-2
    • Zobrazit profil
    • http://www.linuxsoftware.cz/
/.ETwolf
« Odpověď #5 kdy: 06 Listopad 2006, 18:10:46 »
Citace: nojvirt
Kubuntu 6.10, cista instalace + updaty, ET slape bez problemu...
To ti závidim. :(

Flux$

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 71
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« Odpověď #6 kdy: 08 Listopad 2006, 19:55:25 »
Citace: nojvirt
Kubuntu 6.10, cista instalace + updaty, ET slape bez problemu...
Preinstaloval jsem ET a update

et-linux-2.60.x86.run

et-linux-2.60-update.x86.run

 a

hra jede , ale  nezobrazuje se zadnej server kde se mohu napojit .
~/Ubuntu 8.10

nojvirt

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 286
  • Karma: +5/-5
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« Odpověď #7 kdy: 13 Listopad 2006, 10:46:57 »
myslim, ze nemam nahrany update
zkusim nezapomenout se na to vecer podivat ;o)
Ubuntu od 5.04...

"My howercraft is full of eels!!"

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 832
  • Karma: +43/-5
    • Zobrazit profil
/.ETwolf
« Odpověď #8 kdy: 13 Listopad 2006, 12:39:56 »
Není náhodou toto Váš problém?
Aj dont spíík ííngliš :)