Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Školení nejen k OS Ubuntu pro širokou veřejnost, více informací zde.

Autor Téma: Minecraft - MODy [vyřešeno]  (Přečteno 11216 krát)

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Minecraft - MODy [vyřešeno]
« kdy: 07 Červenec 2011, 20:15:39 »
Hojte,
tenhle problémek už asi tak nějak zjistil každý minecrafťák..
Jde o úplnou trivialitu - najít daný soubor.
V tutoriálech se říká/píše: Klikneme na tlačítko Start a do položky "spustit" napíšeme
Kód: [Vybrat]
%appdata% a ono to otevře okno, kde je složka .minecraft
Ale fakt nevim, jak ji najít normálně. Prolezl jsem snad celý wine disk C, ale tu složku ne a ne najít...
A start ve wine nemam, nebo nevim, jak naň.
Poraďte, plox  ;)
« Poslední změna: 09 Srpen 2011, 17:53:41 od Pavel Půlpán »
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

František Zatloukal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1802
  • Karma: +162/-40
    • Zobrazit profil
    • frantisek.zatloukalu.eu
Re: Minecraft - MODy
« Odpověď #1 kdy: 01 Srpen 2011, 11:32:57 »
Ehm. minecraft spouštíš přes wine nebo ne?
First they ignore you, then they laugh at you,
then they fight you, then you win.
Powered by Fedora 22 | Ubuntu 15.10

ssederr

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 3
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: Minecraft - MODy
« Odpověď #2 kdy: 03 Srpen 2011, 00:50:03 »
Ahoj
mam ten stejnenj problem
poustim to prez wine ale nikde tu slosku nemuzu najit ani kdyz sem dal prohledat komp nwm cim to je ale fakt to nemuzu najit

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Re: Minecraft - MODy
« Odpověď #3 kdy: 07 Srpen 2011, 16:54:17 »
Oukej, když si seženete verzi, kterou spouštíte souborem .jar, která je přímo pro ubuntu, tak je v Home adresáři složka .minecraft a pak už se stačí orientovat jako v návodech na widle. V .minecraft je už všechno stejně.
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

ssederr

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 3
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: Minecraft - MODy [Vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 08 Srpen 2011, 10:11:49 »
to uz jsem zkousel ale nic se tam neukazalo asi mi to bere z wine jako kdyz jsem driv poustel openarenu prez wine a kdyz jsem si ji normalne naistaloval tak mi to bralo cfg z wine vubec sem to nechapal :(

jediny co me napadlo je smazat celou skrytou wine slozku ale to bych pak prisel o vsechny veci

nemas jinou radu ?

jinak dekuju aspon za nejakou odpoved :)

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Re: Minecraft - MODy [Vyřešeno]
« Odpověď #5 kdy: 08 Srpen 2011, 12:13:41 »
to uz jsem zkousel ale nic se tam neukazalo asi mi to bere z wine jako kdyz jsem driv poustel openarenu prez wine a kdyz jsem si ji normalne naistaloval tak mi to bralo cfg z wine vubec sem to nechapal :(

jediny co me napadlo je smazat celou skrytou wine slozku ale to bych pak prisel o vsechny veci

nemas jinou radu ?

jinak dekuju aspon za nejakou odpoved :)
Aha, tak s tím jsem problém neměl...
No, zkus to přes tenhle soubor
Kód: [Vybrat]
http://www.uloz.to/9730912/minecraftsp-jar
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

ssederr

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 3
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re: Minecraft - MODy [Vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 08 Srpen 2011, 12:24:57 »
ohhhh yeeeeeee
moc dekuju za radu jede to :) davam +

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Re: Minecraft - MODy [Vyřešeno]
« Odpověď #7 kdy: 08 Srpen 2011, 12:25:58 »
ohhhh yeeeeeee
moc dekuju za radu jede to :) davam +
Rádo se stalo  ;)
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

milzou

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 811
  • Karma: +36/-32
  • ???
    • Zobrazit profil
Re: Minecraft - MODy [Vyřešeno]
« Odpověď #8 kdy: 09 Srpen 2011, 15:47:55 »
Já mám tky minecraft, ale už mi jaksi nechodí...ale o to nejde.. ten tvůj minecraft je tady--
horní panel-místa-domovská složka--stiskni ctrl+H a najdi si tam složku .minecraft
Asus EEE PC 900A - Intel Atom N270 (2x 1.6GHz), 1GB RAM, 16GB SSD - 32bit systém
Asus X51RL - Intel Pentium T2330 DUO (2x 1.6GHz), Grafika ATI Radeon X1100, 2 GB RAM, 160GB HDD - 64bit systém
Acer Aspire V3-571G-53234G1TMaii - Intel Core i5 3230M Ivy Bridge (2x 2.6GHz - 3.2GHz, 4 vlákna), Grafika Intel HD 4000 + Nvidia GeForce GT 730M, 4GB RAM, 1TB HDD - 64bit systém

Dumbass_CZ

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #9 kdy: 17 Srpen 2011, 07:20:32 »
Ježiši,jam může někdo spouštět minecraft přes wine ??
Vždyť na stránkách minecraft.net v sekci download máte verzi pro linux (soubor .jar,doufám že máš LEGÁLNÍ koupenou verzi !! ) a ten si stáhnete do home/vasejmeno/
Pak jen v terminálu napíšete:
Kód: [Vybrat]
java -Xmx1024M -Xms512M -cp minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
A minecraft se vám spustí a nainstaluje do home/vasejmeno/.minecraft. Aby jste ji viděly musíte dát CTRL+H (kvůli té . )

Je to tak složitý ?  :-\

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Re: Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #10 kdy: 17 Srpen 2011, 07:27:52 »
Ježiši,jam může někdo spouštět minecraft přes wine ??
Vždyť na stránkách minecraft.net v sekci download máte verzi pro linux (soubor .jar,doufám že máš LEGÁLNÍ koupenou verzi !! ) a ten si stáhnete do home/vasejmeno/
Pak jen v terminálu napíšete:
Kód: [Vybrat]
java -Xmx1024M -Xms512M -cp minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
A minecraft se vám spustí a nainstaluje do home/vasejmeno/.minecraft. Aby jste ji viděly musíte dát CTRL+H (kvůli té . )

Je to tak složitý ?  :-\
Jasně, ale ne každý má legální verzi  ;) Lidi jsou prostě takoví.
Citace
Proč bych měl platit za něco, co můžu mít zadarmo?
A takoví budou ještě dlouho...
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

DunoCZ

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 27
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #11 kdy: 04 Říjen 2012, 16:20:58 »
Dobrý den mám takový problémek já sem si všiml ze se do MC davají i mody udělal sem to ze sem dal domovskou složko atd pak se vlezle do složky MC vložil sem mód odstranil meta inf a při zapnuti mi nejde MC zapnout co s tím?
Prosím co nejrychleji odpověď. předem děkuji za odpově

Verze MC mam 1.3.2

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Re:Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #12 kdy: 04 Říjen 2012, 16:35:52 »
Dobrý den mám takový problémek já sem si všiml ze se do MC davají i mody udělal sem to ze sem dal domovskou složko atd pak se vlezle do složky MC vložil sem mód odstranil meta inf a při zapnuti mi nejde MC zapnout co s tím?
Prosím co nejrychleji odpověď. předem děkuji za odpově

Verze MC mam 1.3.2
Nejdřív si zkontroluj, jestli se verze modu a MC shodují.
Potom se podívej, jesli k tomu modu nepotřebuješ jiný mod, abys ho zprovoznil(například, když chceš hrát mod terrafirma craft, musíš už mít player api a minecraft forge)
A hlavně, jestli jsi něco neudělal špatně.
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

DunoCZ

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 27
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #13 kdy: 04 Říjen 2012, 17:01:34 »
Dobrý den mám takový problémek já sem si všiml ze se do MC davají i mody udělal sem to ze sem dal domovskou složko atd pak se vlezle do složky MC vložil sem mód odstranil meta inf a při zapnuti mi nejde MC zapnout co s tím?
Prosím co nejrychleji odpověď. předem děkuji za odpově

Verze MC mam 1.3.2
Nejdřív si zkontroluj, jestli se verze modu a MC shodují.
Potom se podívej, jesli k tomu modu nepotřebuješ jiný mod, abys ho zprovoznil(například, když chceš hrát mod terrafirma craft, musíš už mít player api a minecraft forge)
A hlavně, jestli jsi něco neudělal špatně.
Děkuji za odpověď zjistil sem že potčebuji mod loader ale nemohu ho nalest

Hakito

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 272
  • Karma: +14/-0
    • Zobrazit profil
    • Japonština.yukata.cz
Re:Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #14 kdy: 04 Říjen 2012, 18:05:34 »
Dobrý den mám takový problémek já sem si všiml ze se do MC davají i mody udělal sem to ze sem dal domovskou složko atd pak se vlezle do složky MC vložil sem mód odstranil meta inf a při zapnuti mi nejde MC zapnout co s tím?
Prosím co nejrychleji odpověď. předem děkuji za odpově

Verze MC mam 1.3.2
Nejdřív si zkontroluj, jestli se verze modu a MC shodují.
Potom se podívej, jesli k tomu modu nepotřebuješ jiný mod, abys ho zprovoznil(například, když chceš hrát mod terrafirma craft, musíš už mít player api a minecraft forge)
A hlavně, jestli jsi něco neudělal špatně.
Děkuji za odpověď zjistil sem že potčebuji mod loader ale nemohu ho nalest
Zkus víc googlit ;)
http://www.minecraftdl.com/risugamis-modloader-1-3/
Generování náhodných čísel je příliš důležité, než aby se nechalo na náhodě.
PC - ATI Radeon HD 2600 PRO, AMD 64 - 2GHz, 2Gb RAM, 80Gb HDD, 40Gb HDD + Xubuntu 12.10

Aeyes

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 121
  • Karma: +10/-1
  • skype : aeyesx
    • Zobrazit profil
Re:Minecraft - MODy [vyřešeno]
« Odpověď #15 kdy: 04 Říjen 2012, 23:37:25 »
nebo ještě lépe kupte si to stojí to za to a pak stáhnout Technic pack ,který má v sobě snad uplně všechno automaticky. nebo i spoutcraft