Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: "Civilizace 5" Civilization V  (Přečteno 3344 krát)

radarov

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
"Civilizace 5" Civilization V
« kdy: 08 Srpen 2011, 18:55:23 »
Podařilo se vám někomu rozchodit na K/Ubuntu 10.10 hru Civilization V?

Já jsem hru úspěšně nainstaloval ve wine 1.3.26 (bez DirectX 10.... s DirectX 9.0c ). Doplnil upgrady a češtinu, ale spustit již nejde a ani mi to nevypíše žádnou hlášku v grafickém režimu.

Pro zjištění závady jsem to zkusil spustit přes terminál:
Kód: [Vybrat]
radarov@blbec:~/.wine/drive_c/Program Files/Sid Meier's Civilization V$ wine CivilizationV
err:module:attach_process_dlls "CvGameCoreDLLFinal Release.dll" failed to initialize, aborting
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"C:\\Program Files\\Sid Meier's Civilization V\\CivilizationV.exe" failed, status c0000005

Pokoušel jsem se i o spuštění překopírované instalace z woken (takhle jsem rozchodil Oblivion  ;D ), ale to očividně u této hry nejde  :P hlášení jsou moc dlouhá na to aby to šlo jednoduše rozluštit  :-\

Hledal jsem zde na fóru i googlil, ale žádnou pomoc jsem nenašel  :-\ ... pouze na anglicky psaných stránkách se cosi proslýchá o možnosti lokalizace pro MAC a Linux, ale moc tomu nevěřím.
ubuntu 16.04 (14.04)

sabraq

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3395
  • Karma: +190/-76
    • Zobrazit profil
Re: "Civilizace 5" Civilization V
« Odpověď #1 kdy: 08 Srpen 2011, 19:02:17 »
Athlon II X2 260,2x2GB Adata DDR3 1333,ASRock M3N78D,GF GT440,1TB Samsung F3 5400rpm,palič SH-S223F(s přeflash f/w přes Wine),tisk Sams. SCX-3200,Asus Xonar DGSB Live!5.1,Xubuntu 12.04_amd64
P4 2800 HT, 2GB DDR2 667,MB Biostar P4M900 M4 (zemřela, čest její památce), gf 8800gts, HDD 80+40 GB
Plus na jiných strojích běží 10.04 a Debian 7 Wheezy Xub. 12.04

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • Karma: +198/-52
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: "Civilizace 5" Civilization V
« Odpověď #2 kdy: 08 Srpen 2011, 21:01:08 »
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

sabraq

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3395
  • Karma: +190/-76
    • Zobrazit profil
Athlon II X2 260,2x2GB Adata DDR3 1333,ASRock M3N78D,GF GT440,1TB Samsung F3 5400rpm,palič SH-S223F(s přeflash f/w přes Wine),tisk Sams. SCX-3200,Asus Xonar DGSB Live!5.1,Xubuntu 12.04_amd64
P4 2800 HT, 2GB DDR2 667,MB Biostar P4M900 M4 (zemřela, čest její památce), gf 8800gts, HDD 80+40 GB
Plus na jiných strojích běží 10.04 a Debian 7 Wheezy Xub. 12.04

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • Karma: +198/-52
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: "Civilizace 5" Civilization V
« Odpověď #4 kdy: 08 Srpen 2011, 21:22:53 »
Mimo iné 4 ide nainštalovať cez POL. Možno tam bude raz aj 5.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra