Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: složka s iso je prázdná  (Přečteno 693 krát)

jakewh

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 59
  • Karma: +19/-0
    • Zobrazit profil
složka s iso je prázdná
« kdy: 03 Květen 2012, 18:23:37 »
Mám takovej problém s ISO obrazama disku. Když dám otevřít pomocí programu na připojování archívů tak se mi v Nautilusu sice objeví jako připojený disk ale uvnitř nic není  :-\

Tadeáš Pařík

  • Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 6547
  • Karma: +464/-89
    • Zobrazit profil
    • Ubuntu.cz
Re:složka s iso je prázdná
« Odpověď #1 kdy: 03 Květen 2012, 18:26:10 »
Přes Gmoun-iso nejde? http://wiki.ubuntu.cz/Gmount-iso

Co to je za ISO? Ono když se jedná o instalačku WIN7, tak to tak jednoduše nejde  ;D
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

milzou

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 811
  • Karma: +36/-32
  • ???
    • Zobrazit profil
Re:složka s iso je prázdná
« Odpověď #2 kdy: 03 Květen 2012, 18:42:11 »
Mě to přes to co píšeš (Jakewh) taky nejde :D A to u všech obrazů :D Používám AceToneIso
Asus EEE PC 900A - Intel Atom N270 (2x 1.6GHz), 1GB RAM, 16GB SSD - 32bit systém
Asus X51RL - Intel Pentium T2330 DUO (2x 1.6GHz), Grafika ATI Radeon X1100, 2 GB RAM, 160GB HDD - 64bit systém
Acer Aspire V3-571G-53234G1TMaii - Intel Core i5 3230M Ivy Bridge (2x 2.6GHz - 3.2GHz, 4 vlákna), Grafika Intel HD 4000 + Nvidia GeForce GT 730M, 4GB RAM, 1TB HDD - 64bit systém

jakewh

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 59
  • Karma: +19/-0
    • Zobrazit profil
Re:složka s iso je prázdná
« Odpověď #3 kdy: 03 Květen 2012, 19:07:18 »
Je to instalačka hry ale nešlo ani s jiným isem. Přitom vím že tak dvě vydání ubuntu zpátky to fungovalo. Právě instalaci dalších programů jsem se chtěl vyhnout.