Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Novinky: Děkujeme všem návštěvníkům fóra, kteří ochotně radí ostatním. Vaše práce je velmi potřebná a vážíme si jí.

Autor Téma: pokerstars  (Přečteno 3914 krát)

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
pokerstars
« kdy: 05 Červenec 2012, 18:46:23 »
dobrý den na pokerstars.com píší že klient na hraní pokeru v linuxu by od nějakého roku 2005 měl fungovat přes spouštěč programů wine tak jsem to zkusil stahnul jsem klienta ten se spustil přes wine proběhla normální instalace a kdyz se měl ten pokerový klient spustit tak vyskočila hláška že nejde spustit a že mám kontaktovat suport pokerstars tak se chci zeptat jestli stím má někdo zkušenosti
předem děkuji za rady
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

pacholik

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2072
  • Karma: +256/-16
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #1 kdy: 05 Červenec 2012, 19:59:24 »
vyzkoušej PlayOnLinux

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
Re:pokerstars
« Odpověď #2 kdy: 05 Červenec 2012, 20:35:10 »
díky moc za radu krásně to fachčí
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

Stue

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 188
  • Karma: +17/-3
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #3 kdy: 05 Červenec 2012, 21:03:36 »
Ono to totiž jede kompletně bez problémů pod Wine, stačí jen spustit instalaci a bez PoL :)
Ubuntu 12.04
(Ubuntu 10.04)

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
Re:pokerstars
« Odpověď #4 kdy: 05 Červenec 2012, 21:27:08 »
ja sem to teda zkošel přes wine asi 3krat a vždycky mi to hodilo že mám kontaktovat suport pokerstars tak teda nevim
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

Stue

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 188
  • Karma: +17/-3
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #5 kdy: 06 Červenec 2012, 12:33:18 »
Možné je vše, bude to asi tím, že já jedu na U10.04 a tvoji verzi nevidím :)

Z nějakého důvodu lidé asi předpokládají, že máme všichni stejné verze, a že jsou to právě jen ty nejnovější  :D

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 06 Červenec 2012, 12:35:40 od Stue »
Ubuntu 12.04
(Ubuntu 10.04)

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
Re:pokerstars
« Odpověď #6 kdy: 06 Červenec 2012, 12:51:54 »
ja to mam 12.04 a chtěl jsem se zeptat jak to jede na tvy verzi funguje to bez problemu mě se stava že hlavní lobby se po cca 5 minutach sekne ta lišta  nejde rolovat dolů na další hry a musim to zvetsit nebo zmensit ,aby se to odseklo potom když dám lobby u turnaje a pak ho minimalizuju tak se mi po kliknutí na to lobby nechce zobrazit a musim přes kliknutí na na celou obrazovku a je to dost otravný a taky se občas trošku pochramotí zvuk že to pak jenom hrčí
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

Stue

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 188
  • Karma: +17/-3
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #7 kdy: 06 Červenec 2012, 13:01:09 »
Lobby se mně neseká a jde normálně ovládat; doporučuji zavírat regulérně přes Lobby > Konec (ne křížkem).
Zrovna tak stůl doporučuji zavírat pomocí tlačítek a ne brutálně křížkem  :D

Je tu však jedna malá nepříjemnost.
Když mám otevřený stůl a chci z lišty obnovit Lobby, tak obraz Lobby "není vidět". Řeším to tak, že Lobby mám na jiné ploše než je stůl.
Ubuntu 12.04
(Ubuntu 10.04)

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
Re:pokerstars
« Odpověď #8 kdy: 06 Červenec 2012, 13:06:53 »
Když mám otevřený stůl a chci z lišty obnovit Lobby, tak obraz Lobby "není vidět". Řeším to tak, že Lobby mám na jiné ploše než je stůl.
no přesně to jsem myslel ;)
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

Stue

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 188
  • Karma: +17/-3
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #9 kdy: 06 Červenec 2012, 13:19:11 »
Otevři Lobby, otevři stůl, hoď Lobby na vedlejší plochu a dej tomu chvíli času, aby se obraz "obnovil"; hlavně na té ploše neotevírej další stůl :)

Své plochy ovládám myší, takže já jsem vedle cobydup :D
Ubuntu 12.04
(Ubuntu 10.04)

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
Re:pokerstars
« Odpověď #10 kdy: 06 Červenec 2012, 13:56:36 »
díky moc za rady :)
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 5591
  • Karma: +218/-47
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #11 kdy: 08 Červenec 2012, 18:57:32 »
Hrajete někde pravidelně?
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

Stue

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 188
  • Karma: +17/-3
    • Zobrazit profil
Re:pokerstars
« Odpověď #12 kdy: 09 Červenec 2012, 07:08:46 »
V PokerStars jsem nejčastěji v 5CardDraw :)
Ubuntu 12.04
(Ubuntu 10.04)

lajka27

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 201
  • Karma: +12/-2
    • Zobrazit profil
    • linux mint czech
Re:pokerstars
« Odpověď #13 kdy: 09 Červenec 2012, 17:51:26 »
ja klasickej Texas Holdem at už cash či turnaje ,ale spíš nižší levely
první pes ve vesmíru
sestava:  intel core i5  gigabyte amd R9-270  8 GB ram
ubuntu 16.04 ssd samsung 120MB  baracuda 1TB